Radionica za mlade: Micro:bit

Nabavkom većeg dijela planirane opreme za učionicu Radiokluba Pazin stvorili su se uvjeti za nastavak predavanja i radionica za sve uzraste.

U terminu petkom u 19:00 bit će predavanja, radionice i mentorirane slobodne aktivnosti za djecu i mlade. Osim predavanja s konkretnom i najavljenom temom, radionica s microbitovima i ostalom opremom, u tom terminu će djeca i mladi mogu doći bez obaveze, slobodno raditi i pitati sve što ih zanima iz STEM područja i s rasploživom opremom, uz uvijek dežurnog odraslog mentora koji će ih voditi, educirati i pomoći im. Želimo djeci omogućiti kontinuirani rad na dugotrajnijim projektima i radovima, uz mentorstvo odraslih, i – ukoliko žele – s njima ići na smotre radova i natjecanja.” – poručuju iz Radiokluba Pazin.

Ovaj petak, 16. veljače 2018. u 19:00 počinju ponovo s microbitovima, uz dogovor i prijedloge za buduće teme i nabavku opreme.

Pozovite i ostalu djecu i mlade, a sadržaj ćemo prilagođavati uzrastu, željama i mogućnostima. Tražimo i suradnike-volontere za radionice s djecom i mentoriranje. Pitanja i prijedloge šaljite na [email protected].

rkp.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.