Radionica osnove digitalne fotografije udruge Fotovun

Udruga fotografa Fotovun iz Motovuna poziva sve zainteresirane građane, srednjoškolce, studente, ljubitelje fotografije i sve one koji žele učiti o fotografiji na radionicu Osnove digitalne fotografije, koja započinje 17. ožujka u 16 sati, u vijećnici Općine Motovun na adresi Trg Andrea Antico 1.

U želji da se odgovori društvenim potrebama, te da se potakne kvalitetnije korištenje digitalne fotografske tehnologije koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – Udruga fotografa Fotovun organizira radionicu fotografije s ciljem promocije fotografije i podizanja razine znanja o fotografiji među zainteresiranim polaznicima.

Po završenoj radionici polaznici će dobro upoznati i biti osposobljeni koristiti svoj digitalni fotoaparat na najbolji mogući način uz upoznavanje osnovnih pravila i smjernica iz područja fotografije te će moći prilikom eventualne kupovine odabrati odgovarajući aparat i adekvatnu dodatnu fotografsku opremu ovisno o željama i potrebama. Stečena znanja na kraju radionice podići će kvalitetu fotografija kod svih polaznika, steći će se znanja iz različitih smjerova fotografije (pejzaži, portreti, pokret, koncerti, macro), kao i znanja o osnovnoj obradi fotografija.

Radionica će se održavati na istoj adresi u četiri subotnja termina (17.3.,24.3., 31.3. i 7.4.) u trajanju od 16:00 do 18:30 sati, a sastojati će se od teoretskog i praktičnog dijela. Cijena radionice je 300 kn za sva četiri termina (ukupno 10-ak sati radionice).

„Svi zainteresirani su dobrodošli, bez obzira na razinu znanja iz područja fotografije. Oni polaznici bez ikakvog znanja iz područja fotografija, no s velikom željom za učenjem, imati će priliku od samog početka puno naučiti, a polaznici s nešto više znanja moći će utvrditi gradivo i nadograditi ga novim znanjima. Radionica je besplatna za sve polaznike mlađe od 18 godina“, navode organizatori

Predavači i demonstratori na radionici su iskusniji članovi Udruge fotografa Fotovun.

Na radionicu se možete prijaviti putem elektronske pošte [email protected] ili izravno putem online prijavnice na – https://airtable.com/shruebCJeLMfqIoWD. Iz Udruge Fotovun pozivaju zainteresirane da se prijave što prije, a najkasnije do četvrtka 15. ožujka.

Priredio B. V.

Radionica Osnove digitalne fotografije Udruge Fotovun

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.