Radionica “Pisanje prijedloga projekata” u Pazinu

maliprojektiRadionica pisanja projektnih prijedloga, bit će održana 5. ožujka od 9 do 16 sati, u prostorijama pazinskog Društvenog centra Veli Jože (154. brigade Hrvatske vojske 5). Radionica se provodi u okviru partnerskog projekta “Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta – MRRAK”. Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja izrade projektnih prijedloga te uključuje sljedeće teme: što je sve potrebno napraviti prije nego se pristupi pisanju prijedloga projekta, osnovni elementi koje svaki prijedlog projekta mora sadržavati, praktična izrada pojedinih dijelova projektnog prijedloga na konkretnim primjerima iz prakse, savjeti i upute.

Radionica će trajati jedan dan. Prisustvovanje radionici je besplatno. S obzirom da je interes za ovu tematiku izrazito velik, sudjelovanje na radionici potrebno je prethodno prijaviti i to jedino u slučaju ako se ima namjeru ostati do kraja radionice.

Radionicu će voditi Igor Bajok, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na: [email protected] najkasnije do 2. ožujka.

Za prisustvovanje na radionici može se prijaviti najviše dvije osobe iz iste organizacije, no ukoliko broj prijava bude prelazio 20 bit ćemo u mogućnosti, u dogovoru s organizacijom, potvrditi sudjelovanje samo jedne osobe.

kulturistra.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.