Radionice za nezaposlene mlade osobe

Radionice za nezaposlene mlade osobe u dobi od 15 – 24 godine započeti će krajem runa i biti će organizirane u Puli, Bujama, Pazinu i Buzetu. Održavaju se u sklopu projekta „I-KEY: Istrian Knowledgeable and Experienced Youth“ koji je sufinanciran sredstvima EU, a provodi ga Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva zajedno s partnerima: udrugom Informo i Istarskom županijom. Rok za prijavu je od 16.08.2011. do 15.09.2011.

Detaljnije: www.pazin.hr

6 komentara na “Radionice za nezaposlene mlade osobe”

 1. samisebisvrha napisao:

  Opet neka radionica koja je sama sebi svrha.
  „I-KEY: Istrian Knowledgeable and Experienced Youth“ bahahahahaha!

 2. mate napisao:

  to su one zaklade ča 70-80% sredstva potroše na sebe? :-)

 3. taz napisao:

  Zaš engleski naziv? U slučaju IDA-e svaćan da nisu mogli koristit naziv IRA ali ovo je samo pres***vanje…

 4. Pajdo napisao:

  Nisu ni počeli, odmah nekakav mega-popljuv. Čemu to? Program je bitan i efekt njihovog rada, ime je totalno u četvrtom planu. Iako se da primjetiti da je engleski naziv nekako lakše progutati. A pogotovo kad udjemo u EU bit če prepoznatljiviji, tako da če svaki stranac odmah u startu znati okvirno o kome i o čemu se radi. Dajmo ljudima šansu i otpustimo očekivanja. Ako se pokažu dobri super, ako ne onda gašenje. Nije neka velika filozofija jelda? Mislim možda je nekom zabavno stalno nešto pljuvat i pisat kontra, al meni nije. Osim što je dosadno i kontraproduktivno, kako za mene tako i za cjelo društvo. To je oličenje dječjeg ponašanja. U mama lupila me noga od stola, ajmo mu vratit batine, zločesti stol. :)

 5. iskustvo napisao:

  U komentarima progovara samo dugogodišnje iskustvo. I btw nauči prvo razliku između č i ć i da se jel da piše odvojeno, pa možeđ onda krenuti na engleski jezik. Ok?

  1. Pajdo napisao:

   Prvo i osnovno nisam neprijatelj, pa ne moraš odmah napadati na prvu. Imam svoje mišljenje i nadam se da svi shvaćamo da je to dozvoljeno na ovom portalu, a u svojoj brzini i nebrizi za pravopisom; bitnije mi je izraziti svoje mišljenje. Pa ako to nekog vrijeđa ili smeta, njegov problem. Ljudi su danas odgojeni nesavršeno, ljudski odnosi i akcije su u velikom opsegu nesavršene, pa čak i inovacije poput automobila i ostalih stvari su u početku bile takve. Dali to znači da svako djete treba krknut prije nego je rođeno? Mislim to je logika njemačkog trećeg rajha iz ’41-e godine. Ugasiti lošu ideju nije šteta i to treba ponekad napraviti. Ali ubiti odmah u startu ideju o kojoj imamo samo subjektivne predrasude to je ili šizofrenija ili ljubomora, ili ispusni ventil frustriranog života ili naprosto ludost. Mislim da u konačnici imamo izbora kojima možemo nešto efektivno napraviti: 1. uključiti se i sudjelovati kako bi se smanjio rizik o kojem pričaš i poboljšati neke stvari, 2. Pokrenuti nešto bolje i to ponuditi kao alternativu i bolji izbor 3. Alarmirati nadležne u slučaju da stvari izmaknu kontroli i svrsi. 4. Dat nekakav konstruktivni prijedlog a da to svima u konačnici koristi (i udruzi, i društvu u HR općenito). Postoji milijun opcija, a nijedna konstruktivna od njih nije ugasiti ideju u samom startu nezadovoljničkim kukanjem, buntom, revoltom na temelju predrasuda i šizofreničnog pogleda na svijet u kojem se ponekad svi znamo naći na par minuta svog života, potaknuti nemilim događajima prošlosti i iskustvima iz kojih nismo naučili ono što smo trebali. Neki su nažalost stalno u tom stanju. Nadam se da nisi i ti. I da ova rasprava krene u onom smjeru gdje i treba. Podrška, savjeti, informiranje, prijedlozi, uključivanje u projekt, argumentirane rasprave i nuđenje alternativnih rješenja. Pis bro’

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.