Radnici Purisa na cesti, Jakovina možda ima kupca

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina rekao je danas da na tržištu postoje kupci zainteresirani da pokušaju restrukturirati pazinski Puris i dovesti ga na razinu na kojoj je nekada bio. Jakovina je to izjavio u Saboru, odgovarajući na pitanje Damira Kajina može li Vlada pomoći da se 350 Purisovih radnika vrati na posao.

Kajin je ustvrdio da je Puris završio u stečaju “zbog neprijateljskog preuzimanja Hypo banke, Waltera Wolfa i Gavrilovića”. Jakovina je rekao da će Ministarstvo učiniti sve što može da pronađe kvalitetnog strateškog partnera za Puris. “Imamo određene aktivnosti, postoje vinovnici na tržištu koji su zainteresirani da se ovaj važan brend stavi na zdrave noge”, rekao je Jakovina. Naglasio je da je važno da se u taj proces uključe i banke te lokalna samouprava, odgovorio je Jakovina ne precizirajući o kojim se potencijalnim kupcima radi te na koji način bi se trebala uključiti lokalna samouprava.

ipress.hr

3 komentara na “Radnici Purisa na cesti, Jakovina možda ima kupca”

 1. curko napisao:

  “postoje kupci zainteresirani da pokušaju restrukturirati pazinski”
  pitanje 1.koji kupci i kakvi pokušaji,konkretno nema odgovora ,zaključujem iz toga čisto politikantstvo bez konkretnog rješenja.
  ” dovesti ga na razinu na kojoj je nekada bio”
  pitanje 2.ako je vrijeme konstanta,vrijeme koje je nekad bilo je prošlo i to je fakt,uvijet opstanka je jedino prilagođavanje,a u ovom slučaju,znači prilagođavanje tržištu.

 2. curko napisao:

  pitanje 3.”Kajin je ustvrdio” who d fuck is kain?
  pitanje 4.”Jakovina je rekao da će Ministarstvo učiniti sve što može da pronađe kvalitetnog strateškog partnera za Puris”-samo još jedan politikantski odgovor
  pitanje 5.”Jakovina je rekao da će Ministarstvo učiniti sve što može da pronađe kvalitetnog strateškog partnera za Puris…

 3. curko napisao:

  …učiniti sve što može ,ne znači ništa,samo izbjegavanje konkretnog odgovora.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.