Raspisan natječaj za male projekte u zajednici

pazin iz lindaraZaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je natječaj za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra”. Natječaj se raspisuje iz Fonda gradova i općina čiji su članovi: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan i Medulin. Pravo prijave imaju udruge, ustanove i mjesni odbori sa sjedištem u gradovima i općinama članovima Fonda.

Ciljevi natječaja su: rješavanje konkretnih problema u lokalnoj zajednici doprinosom građana, povećanje građanskog aktivizma, poticanje na volonterski rad, poticanje umrežavanja javnog, privatnog i civilnog sektora. Ukupna vrijednost natječaja je Kn 100.000,00, maksimalan iznos koji se može ostvariti po pojedinom projektu je Kn 10.000,00, a prijave se zaprimaju do 28. travnja 2014. godine.

Malim projektom podrazumijeva se skupina aktivnosti pokrenuta od strane organizacije na području gradova i općina u kojima je sjedište organizacije prijavitelja, u maksimalnom trajanju od 6 mjeseci, te kao takav doprinosi razvoju lokalne zajednice, rješenju konkretnih problema i povećanju kvalitete življenja u toj zajednici.

S tim u vezi, Zaklada će održati predstavljanje ovog, ali i natječaja pojedinih tijela državne uprave za koje je Zaklada od ove godine preuzela dio provedbenih aktivnosti, u četvrtak, 10. travnja 2014. u Labinu, u Velikoj vijećnici Grada Labina, na adresi Titov trg 11, s početkom u 14.00 sati.

Dolazak je potrebno potvrditi na adresu e-pošte [email protected] najkasnije do 9. travnja 2014. godine. Više informacija o predstavljanju kao i natječajna dokumentacija dostupni na mrežnim stranicama Zaklade www.civilnodrustvo-istra.hr.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.