Reagiranje udruge “Naša zemlja” na Rockwoolov PR

RockwoolPovodom najnovijih konstrukcija Rockwool-ovog PR-a u kojima se aludira da mještani koji svoje nezadovoljstvo radom tvornice Rockwool izražavaju prosvjedima za to dobivaju novac donosimo priopćenje za javnost.

Navedenu izjavu oštro osuđujemo i kao udruga građana ograđujemo se od navedenih izjava. Smatramo da su takve i slične optužbe konstrukcija samog Rockwoola ili onih koji rade u njegovoj službi, a sve u cilju diskreditiranja poštenih ljudi i civilnih udruga koje se bore za čist zrak i okoliš.

Ovakav istup u medijima govori o tome koliko su rezultati nezavisnih ispitivanja obznanjenih na posljednjoj sjednici vijeća Općine Pićan pogodili upravu tvornice kamene vune Rockwool.
Rockwoolovoj voditeljici odnosa s javnošću, Anđelki Toto Ormuž poručujemo da ovakvim izjavama ne diskreditira nas građane već samu sebe i tvrtku za koju radi. Dotičnom novinaru poslovnog dnevnika, Saši Vejnoviću, na čije se napise poziva glasnogovornica Rockwoola najavljujemo prijavu Hrvatskom novinarskom društvu zbog povrede Kodeksa časti hrvatskih novinara čime je narušen ugled udruge kao i njezinih članova te ostalih pojedinaca koji slobodno izražavaju svoje nezadovoljstvo radom tvornice kamene vune Rockwool Adriatic d.o.o. iz Potpićna.

Aktivisti udruge «Naša zemlja» i «Pineta»

Priopćenje za javnost / iPazin .net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.