Red Bull Air Race Rovinj 2015.: Najvažnije informacije

2Sve potrebne informacije za spektakularan rovinjski vikend. Raspored, karta lokacije, parking zone, prometni režim…

RASPORED

subota, 30. svibnja

11:00 otvaraju se vrata
12:30 nastup akrobatske skupine Flying Bulls
13:30 nastup padobranaca
13:50 MASTER klasa – trening
15:10 nastup padobranaca
15:20 CHALLENGER kup – kvalifikacije
16:00 MASTER klasa – kvalifikacije
19:00 vrata se zatvaraju

nedjelja, 31. svibnja

11:00 otvaraju se vrata
12:40 CHALLENGER kup
13:30 nastup akrobatske skupine Flying Bulls
13:50 svečano otvaranje
14:00 MASTER klasa – prvi krug (Round of 14)
15:00 CHALLENGER kup – svečano proglašenje pobjednika
15:30 nastup padobranaca
15:35 nastup akrobatskih skupina Flying Bulls i Krila Oluje
16:00 MASTER KLASA – drugi krug (Round of 8)
16:30 MASTER klasa – finale (Final 4)
16:55 MASTER klasa – svečano proglašenje pobjednika
17:00 nastup akrobatske skupine Krila Oluje
18:30 vrata se zatvaraju

PARKING

Posjetiteljima će u Rovinju na raspolaganju biti četiri besplatne parking zone (Campologo, Gripole, Lamanova, Sveti Vid), kao i dodatni parking za invalide na parkiralištu Mirna. Najveći parking Campologo podijeljen je na pet sektora. Zbog gužvi, preporučeno vrijeme izlaska nakon utrke je 30 minuta za sektore 5 i 1, 60 minuta za sektore 2 i 4, a 90 minuta za sektor 3. Više informacija potražite na redbullairrace.com/hr

PROMETNI REŽIM NA KOPNU

U Rovinju će biti na snazi režim prometovanja za sve građane, posjetitelje i goste. Mogućnost ulaska i prometovanja gradom bit će ograničena i to koncentrično kako se budu popunjavala osigurane parking zone.
Na parkinzima i punktovima zatvaranja prometa biti će prepoznatljivi volonteri koji će gradanima i gostima pružati potrebne informacije za lakše prometovanje gradom. Od turističkog naselja Valalta i naselja Amarin do Mondelaca i obrnuto, bit će organiziran posebni autobusni prijevoz.

PROMETNI REŽIM NA MORU

Zbog strogih mjera sigurnosti, promet na moru također će biti pod posebnim režimom. Obzirom da se trkačka staza nalazi u uvali Valdibora, plovidba će biti zabranjena u širem prostoru od Montea do područja izvan otoka Figarola Velika pa do poluotoka Muccia. Iznimno je važno da se plovila kreću ograničenom brzinom i izvan zone zabrane plovidbe jer bi ulazak u zonu zabrane plovidbe, osim visoke sankcije za prekršitelje, značio istovremeni prekid manifestacije.

BESPLATAN ULAZ

Djeca do 14 godina starosti imaju besplatan ulaz u zonu C (dvoje djece po osobi). Djeci do 5 godina starosti dozvoljen je besplatan ulaz u zone B i C, dok im je besplatan ulaz u zonu A dozvoljen ukoliko sjede u krilu odrasle osobe. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulaz u zone A, B i C, dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

ZONE ZA GLEDATELJE

Zona A – tribine – slobodno sjedenje. Gledatelji A zone imat će privilegiju jedinstvenog pogleda na utrku u udobnosti sjedala. Gledatelji će imati još bolji pregled cijele utrke zbog velikih ekrana s direktnim komentiranjem utrke. Posjetitelji će moći kupiti hranu i piće na štandovima, a toaleti će biti dostupni u svim zonama.

Zona B – stajaća mjesta – nalazi se u neposrednoj blizini centra Rovinja. Gledatelji će uživati u izvrsnom pogledu na utrku u vrhunskoj atmosferi, čemu će dodatno doprinijeti veliki ekrani uz komentare stručnih komentatora. Posjetitelji B zone moći će kupiti hranu i piće na štandovima, toaleti će biti dostupni u svim zonama.

Zona C – stajaća mjesta – travnata površina koja obiteljima nudi dovoljno prostora za uživanje u opuštenoj atmosferi uz odličan pogled na stazu i velike ekrane uz komentare stručnih komentatora. Posjetitelji zone C moći će kupiti hranu i piće na štandovima, toaleti će biti dostupni u svim zonama.

Race Club – opuštena atmosfera s izvanrednim pogledom, vrhunskim ozvučenjem i otvorenim šankom s različitim ponudama hrane i pića te još mnogo različitih sadržaja.

Ako još nisu u vašoj ruci, novčaniku, torbi ili ladici, vaše vas ulaznice čekaju na linku – eventim.hr

FB event: Red Bull Air Race Rovinj

Rovinjski spektakl održat će se 30. i 31. svibnja u uvali Valdibora, a ulaznice i ostale informacije potražite na redbullairrace.com/hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.