“Rekao je da nam je ostavio donaciju u pazinskoj slastičarnici. U kuverti je bilo 10.000 kuna”

Kad je dobila poziv nepoznatog muškarca koji je želio dati donaciju udruzi Happy End Animal Rescue iz Pazina, koja pomaže napuštenim životinjama, Mae Issakson bila je zahvalna, no nije očekivala ništa neobično. Ipak, dočekalo ju je iznenađenje, iznenađenje koje znači puno životinjama o kojima brine.

“Nazvao me oko podne i rekao da će nam ostaviti donaciju u slastičarni na glavnom trgu, ja sam se zahvalila i rekla da ćemo ići uzeti. Na pauzi za ručak otišli smo do grada računajući na jednu uobičajenu donaciju. Na kuverti je pisalo “za azil” i u njoj 10.000 kn. Nazvala sam ga da se zahvalim i pitala ga za ime kako bih mu i javno zahvalila, pristao je na objavu ali želio ostati anoniman”, ispričala je Mae za Index.

Donacija će se utrošiti na šljunak za obnovu boksova, drva za ogrjev (za grijanje prostora za mačke i starije ili bolesne pse) a bit će i za puno sitnih popravaka, hranu za njuške i potrepštine. Priliku da se uvjeri da nijedna kuna njegove donacije neće biti uludo utrošena imat će i anonimni dobrotvor.

“Pozvala sam ga kad ima prilike i vremena da dođe do azila da mu barem stisnem ruku. Ovo je jako velika pomoć u danima kad razmišljamo o pripremama za zimu koja je u azilu jako teška”, ispričala nam je Mae.

index.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.