REKONSTRUKCIJA INA-ina benzinske postaje u Pazinu, stižu sendviči i pekarski proizvodi

Pazinska je benzinska postaja INA-e među postajama s najvećim prometom u Istarskoj županiji * Osim u Pazinu, Fresh Corner ponudu ćemo uvesti i na maloprodajno mjesto Labin, gdje ćemo s radovima započeti sljedeći tjedan.

Prije tri tjedna na INA-inoj benzinskoj postaji u Bulešićevoj ulici u Pazinu započeli su građevinski radovi koji će potrajati do druge polovice studenog.

Tijekom cijelog razdoblja izvođenja radova benzinska je postaja otvorena, a blagajna se nalazi u mobilnoj kućici smještenoj kraj zgrade benzinske postaje. Zbog čega se uopće krenulo u rekonstrukciju pazinske postaje s obzirom da se radi o jednoj od modernijih i ne tako davno obnovljenoj benzinskoj postaji upitali smo korporativne komunikacije INA-e.

Slijedi Labin

– Prije dvije godine smo na većini maloprodajnih mjesta na autocestama uveli koncept “Fresh Corner” u sklopu kojeg u jedinstvenom ambijentu kupcima nudimo više vrsta bogatih i svježe pripremljenih sendviča i napitaka, kao i asortiman svježe pečenih pekarskih proizvoda, kažu iz tvrtke.

– INA-ina ponuda obnavlja se i na našim lokacijama u Istri, što uključuje i određene građevinske radove. Prva lokacija na kojoj smo počeli s radovima je maloprodajno mjesto Pazin, a inače, radi se o jednoj od postaja s najvećim prometom u Istarskoj županiji”, kažu iz tvrtke.

Saznajemo da će se na istom mjestu ponovo otvoriti i autopraonica.

– Osim u Pazinu, Fresh Corner ponudu ćemo uvesti i na maloprodajno mjesto Labin, gdje ćemo s radovima započeti sljedeći tjedan. Otvorenje u preuređenom prostoru planiramo početkom prosinca ove godine, no i ovdje će za trajanja radova kupci nesmetano moći natočiti gorivo i obaviti kupovinu, kažu iz INA-e.

Veli Vrh

Planira li INA rekonstrukciju još kojih benzinskih postaja na području Istarske županije? Zbog čega još nije rekonstruirana INA-ina benzinska postaja na ulazu u Pulu odnosno na Velom Vrhu koja desetljećima nije obnavljana i izgleda potpuno oronulo?

– Cilj nam je ovakvu novu, kvalitetniju ponudu omogućiti našim kupcima na što većem broju lokacija te shodno tome planiramo nastaviti s rekonstrukcijama i na drugim lokacijama u Istri, što uključuje i maloprodajno mjesto Veli Vrh gdje su u tijeku pripremni radovi planiranja i projektiranja, odgovorili su iz korporativnih komunikacija INA-e. (A. DAGOSTIN)

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.