Rekreativna humanitarna biciklistička utrka “Za zdrav život”

BiciklizamDruštvo tjelesnih invalida Pazin i ove godine povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom organizira 6. tradicionalnu humanitarnu rekreativnu utrku za bicikliste i atletičare sa sloganom „ZA ZDRAV ŽIVOT!“.

Utrka će se održati u nedjelju, 14.11.2010., sa startom i ciljem na Trgu slobode u Pazinu. Start atletičara je u 12 sati, a biciklista u 13 sati. Prijave i uplate kotizacije su pola sata prije starta. Na utrci mogu sudjelovati svi zainteresirani građani, sportaši i rekreativci u slijedećim kategorijama:
– MTB (žene, muškarci, juniori)
– cestovni bicikl (žene,muškarci, juniori)
– atletičari (žene, muškarci)

Dionica za bicikliste: Pazin – Sv. Petar u Šumi – Žminj – Gračišće – Pazin (dužina oko 40 km) .
Dionica od Žminja do Gračišća je natjecateljska.
Dionica za atletičare: Pazin – Sv. Petar u Šumi – Žminj – Lindarski Križ – Pazin (dužina oko 30 km).
Kotizacija za sudjelovanje na utrci iznosi 30 kuna, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za nabavku specijalnog kombi vozila prilagođenog prijevozu osoba s tjelesnim invaliditetom.

Najbolji u pojedinim kategorijama biti će nagrađeni medaljama i poklonima sponzora, a ukupni pobjednik osvaja prijelazni pehar. Za sve sudionike osigurana je okrjepa tijekom utrke, te ručak u hotelu „Lovac“ oko 17 sati kada će se podijeliti nagrade najboljima.

Nadamo se da ćete nam se i ove godine pridružiti u velikom broju, te da ćemo zajedno biciklirati i trčati „ZA ZDRAV ŽIVOT!“.
Za dodatne informacije možete se obratiti na 091/595 1679 begin_of_the_skype_highlighting            091/595 1679      end_of_the_skype_highlighting ili na e-mail: [email protected]

1 komentar na “Rekreativna humanitarna biciklistička utrka “Za zdrav život””

  1. jazbac napisao:

    kuda se pelje?nadam se da nije po glavnoj cesti

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.