Održana javna prezentacija o radu i aktivnostima Gradonačelnika i gradske uprave

U dvorani Istra pazinskog Spomen doma, jučer je održana javna prezentacija o radu i aktivnostima Gradonačelnika i gradske uprave, za razdoblje svibanj 2016. – travanj 2017. godine. Već tradicionalna godišnja prezentacija održana je s ciljem informiranja javnosti, poticanja otvorenosti i transparentnosti u radu Gradonačelnika i gradske uprave, te približavanja djelovanja građankama i građanima Grada Pazina.

Gradonačelnik Renato Krulčić prezentirao je rad cjelokupne gradske uprave i postignute rezultate u protekloj godini, s osvrtom na posljednje četiri godine, te informirao građane o aktivnostima i projektima gradske uprave koji su u tijeku, odnosno čija se realizacija očekuje u narednih godinu dana. Tu je posebno istaknuo projekt proširenja groblja „Moj mir“ u Pazinu, zatim obnovu asfaltnog kolnika sa sustavom oborinske odvodnje prometnice s paralelnom izgradnjom sustava sanitarne odvodnje u trupu prometnice u Zarečju, te izgradnju sustava sanitarne odvodnje u naseljima Katun Trviški – Brajkovići – Zovići – Buići – Trviž.

Osim djelovanja same gradske uprave, predstavljeni su i rad i projekti trgovačkih društava i ustanova kojima je Grad Pazin osnivač ali i projekti civilnog društva u kojima Grada Pazin sudjeluje ili ih podupire.

U sklopu prezentacije obrađena su područja proračuna, gospodarstva, infrastrukture, okoliša, zaštite i spašavanja, odgoja i obrazovanja, kulture, socijalne skrbi, zdravstva, sporta, gradskih manifestacija i svečanosti te projekata financiranih iz EU i drugih fondova. Na kraju same prezentacije, Gradonačelnik je odgovarao na postavljena pitanja građana.

Radi daljnjeg podizanja kvalitete usluga gradske uprave te poticanja dijaloga Gradonačelnika i uprave s našim sugrađankama i sugrađanima, Gradonačelnik Grada Pazina nastavit će i u narednom razdoblju redovito informirati javnost o svim aspektima svog djelovanja kao i o djelovanju gradske uprave.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.