Replay band predstavio “Priču o njoj”, svoj prvi autorski uradak

replay_band_2015“Priča o njoj” prvi je autorski i studijski singl Replay banda predstavljen prošle subote u Žminjskom The Baru. Pjesma, za koju je već snimljen i spot, govori o ljubavi prema ženi, ali i ljubavi općenito, bez koje pojedinac teško pronalazi smisao, sreću i zadovoljstvo u svakodnevici.

Pjesma je sasvim spontano nastala sredinom 2012. godine dok je Ivan Luch sjedio na kavi i čekao popravak auta. Napisao je tekst u sat vremena i uglazbio pjesmu već drugi dan. Od tada pa do danas pjesma je doživjela mnoge preinake, no tekst, glazba i emocija ostale su iste. Pjesmu je aranžirao i producirao Janoš Feher, a snimljena je u studiju “Exclusive”. Spot su snimali i režirali Nenad Bravar i Marko Sovulj.

Band planira izdati novi autorski singl do kraja ove godine, a želja im je napraviti i album. Svjesni da to ipak zahtjeva dublju i veću posvetu stvaralaštvu, odlučili su u prvi plan staviti svoje studentske obaveze.

Replay band je nastao 2007. godine. Postavu čine: Valentina ujčić (vokal), Tony Macinić (bas, vokal), Sebastijan Mofardin (klavijatura, vokal), Deny Prenc (bubanj), Ivan Luch (gitara, vokal). Do sada su svirali u najrazličitijim prigodama: od nastupa u disco clubovima, preko sezonskih svirki do maturalnih zabava i vjenčanja. Dvije godine su djelovali kao prateći bend Alena Vitasovića gdje su stekli glazbena iskustva u nastupima diljem Hrvatske.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.