Retro Pazin Festival ove subote u Spomen domu

U petak, 8. siječnja u Epolonu uspjela je generalna proba za Retro Pazin Festival (zagrijavanje) na najbolji način. Veliki broj publike oduševljeno je, pjevajući i plešući , popratio vječne hitove Elvisa dok je Sweet home band podsjetio sve prisutne na besmrtne domaće i strane hitove.

Odbrojavamo dane do Retro Festivala i nestrpljivo očekujemo izuzetno bogat sportski program te spektakularno otvaranje Festivala uz Našu Merlinku i fritaju sa kobasicama od 1000 jaja.

30ebc4e0-ff71-4401-a358-172ef2798ae0Od 10h na Šetalištu ćete moći pogledati veliku kolekciju zanimljivih oldtimera.
Limena glazba sa svojim retro repertoarom, Folklorno društvo Pazin, Domski band, Vokalno instrumentalna skupina Osnovne škole, performans ” Pazinska baština ” samo su dio bogatog zabavnog programa.
U auli Spomen doma prisustvovati ćete izložbi retro nakita i drugih proizvoda, izložbi retro namještaja i okvira, izložbi slika DLS Pazin, Retro second hand sajmu i sajmu antikviteta, prikazom starih zanata i običaja te igraonici za djecu. EMU i Muzej grada Pazina upriličiti će projekt “Pazin kroz retro objektiv “. Uz retro gastro ponudu u auli Spomen doma u velikoj dvorani možete pogledati seriju crtića Baltazar i predstavljanje i projekciju filma “Pola stoljeća diska”.
U popodnevnom kulturno-umjetničkom programu sudjeluju plesne grupe Roxy dance i The spirit iz Pazina te zagrebačka plesna skupina “Back to swing”. Program nastavljaju vokalni kvartet RougeMarines iz Pazina i Big band Roxy iz Poreča . Na kraju prvog dijela programa u suradnji sa Udruženjem obrtnika Pazin organiziramo Vam modnu reviju i reviju frizura.
I na kraju, šećer dolazi na kraju , priređjujemo Vam vrhunski glazbeni događaj, a to je Gipsy Jazz band “Oridano” iz Zagreba u kojem između ostalog nastupa naš Pazinac klarinetist Aldo Foško.

Nakon koncerta grupe Oridano retro fešta se seli u mnoge druge ugostiteljske objekte u Pazinu u kojima ćete moći uživati u posebnim retro party zabavama , koncertima i Dj show programima.

U toku dana ugostitelji, trgovci, frizeri i kozmetičari u Pazinu nuditi će Vam posebne retro asortimane roba i usluga po akcijskim cijenama te će imati produženo radno vijeme.

Dođite u Pazin u subotu, 16.1.2016 na Retro Pazin Festival i zabava vam je zagarantirana od 10 h do 4 sata ujutro sljedeći dan.

Dobro nam došli!

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.