Neslužbeni rezultati lokalnih izbora za Pazin i središnju Istru

2U 22:45 u Pazinu je obrađeno 100 posto biračkih mjesta. 3 533 (48,06 %) građana Pazina je pristupilo glasovanju. 2. lipnja u drugom krugu građani će birati između Renata Krulčića i Ivana Bubića.

U nastavku članka pogledajte neslužbene rezultate za gradonačelnika i gradsko vijeće Pazina te rezultate izbora općinskih načelnika i vijeća središnje Istre.

Rezultati lokalnih izbora za Pazin

Privremeni neslužbeni rezultati za lokalne izbore.

iPazin.net

foto: izbori.hr (screenshot)

5 komentara na “Neslužbeni rezultati lokalnih izbora za Pazin i središnju Istru”

 1. De gustibus napisao:

  Teško mi je ovo komentirati bez spominjanja fekalija, spolovila i spolnih radnji, pa neka zato ostane bez konkretnog komentara… barem do sutra :-)

 2. človek napisao:

  U iščekivanju presice Sandija Blagonića i njegovom filozofskom obrazloženju totalnog fijaska. Kladim se da će birače proglasiti glupima, a niti malo neće biti samokritičan.

 3. barba napisao:

  ako malo maštamo… ne bi slozio da je to fijasko već da je odradio posao. IDS+SDP zadnji put oko 40%, sada IDS+SDP skoro 60%. predvidjam post-izbornu koaliciju IDS+SDP i potporu sandija krulčiću u drugom krugu.

 4. prvi krug napisao:

  Čestitam općinskim načelnicima koji su pobijedili u prvom krugu!

 5. starr napisao:

  čovik se vratija iz beloga sveta i to bože ja sam neko i nešto ja moga je reć ćapa sam boga za ja… hoda po pazinu ko da je doša iz holivuda bahahahahahaha,šta će Sandija Blagonića neka gre tamo di je i bi tolika leta prodavat maglu svojim purgerima

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.