Riječani donose KK Purisu opstanak?

Dino FonovićRiječani Hrvoje Grabovac koji je već prije igrao za pazinski klub i Danko Radan nova su pojačanja KK Purisa. Jesenski dio sezone igrali su u KK Goranin iz Delnica. U nastavku i video Fonovića u natjecanju u tricama na All Staru.

Za razliku od kluba iz Delnica koji se nalazi u gornjem dijelu tabelice A2 lige – zapad, Mlada momčad KK Purisa se bori i ove sezone za opstanak. Zato u Pazinu vjeruju kako će dovođenje kvalitetnog playmakera i šutera biti dovoljno za očuvanje drugoligaškog statusa.

Nakon kriminalnog početka sezone i devet uzastopnih poraza, pazinci su se probudili i u zadnje dvije domaće utakmice pobijedili su Pulu 1981 i jaku Kraljevicu.

Obojca Riječana su 82 godište i malo će podignut prosjek godina u Pazinu koji je stvarno bio nizak za veći otpor u svim utakmica prvenstva. Nadajmo se da će osim prosjeka godina podignuti i klub na više pozicije na tabelici lige.

Za kraj vam donosimo mladu nadu pazinske košarke Dina Fonovića kako uz veliku potporu publike zabija trice i uz smiješak proživljava veliki trenutak u svom životu. Bravo Dino!

[youtube XnFk5-aYbIw]

2 komentara na “Riječani donose KK Purisu opstanak?”

  1. lelich napisao:

    GO PURIS !

    .. heh … mejbi nisu najbolji po sposobnostima .. ali zato jaaako reprezentativno izgledaju ! heh … zato more rec ki ca ce .. ali Purisovi kosarkasi su no.1 !!!

  2. Anonimno napisao:

    naprej puris

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.