RIM 2015 – Poziv na iskazivanje interesa za pružanje ugostiteljskih usluga

2Grad Pazin i ove godine obilježava blagdan Rim zabavnim i kulturno-umjetničkim programom na Trgu slobode prvu subotu u kolovozu – 1.8.2015. s početkom oko 18.30 sati. U programu će sudjelovati razni izvođači, a kao glavni izvođač gostovat će popularna hrvatska pop-dance grupa COLONIA koja s nastupom započinje oko 23.00 sata a izmjenjivat će se sa Alfa Time Bandom do kasnih noćnih sati. Predviđeno trajanje programa je do 4.00 sata.

Ovaj tradicionalni vjerski blagdan crkveno se obilježava 2. kolovoza koncelebriranom svetom misom u vrtu franjevačkog samostana.

Poziv na iskazivanje interesa za pružanje ugostiteljskih usluga objavljen je u nastavku ovoga teksta. Rok za dostavu ponuda ističe 22. srpnja u 12.00 sati.

JAVNI POZIV – RIM 2015.pdf

Lokacije RIM 2015.pdf

15 komentara na “RIM 2015 – Poziv na iskazivanje interesa za pružanje ugostiteljskih usluga”

 1. pivopija napisao:

  :) transparentno !

 2. Mare napisao:

  da li ovaj šator na trgu prodaje samo knjige? :D Neće li se, nekim čudom, za RIM pretvoriti u pivnicu ili koktel bar?
  Netko bi trebao pitati Gradonačelnika, da ne bude iznenađenja opet ;)

  1. Anonumus napisao:

   Ovaj šator na Trgu je dio humanitarne akcije Hrvatskih branitelja koji skupljaju knjige za Bolnicu hrvatskih ratnih veterana u Zaboku i u subotu seli na Pag. Do sada je akcija provedena u više hrvatskoh gradova. O tomu je javnost obaviješetena putem meedija, a branitelji su zahvalili Gradu Pazinu koji im je dao prostor bez naknade jer se radi o knjigama za bolesne branitelje, da si krate dane u bolnici.
   Nije lijepo baš stalno biti zajedljiv, treba se malo i informirati.

   Beseda
   Besedu smo po usti motali
   z zajikon je va nepce peštali
   s pljukon je umidali
   z lalokami prodvečili
   i još dva, tri put
   u vrhon zuba tuknuli
   dokle je nismo vanka pljuknuli
   (Varijacija na temu ispeci pa reci namijenjena političarima, pa makar i (ne)zavisni bili)

   1. Mare napisao:

    napokon, BijesSvevišnji nam se vratio među komentatore :)

    Mislim da je jasno da se ja šalim. Hvala ti što si izdvojio vremena da komentiraš. Hvalevrijedna akcija, slažem se. Moj je komentar više šaljiv nego zajedljiv. Jasno je na što sam aludirala. O zavisnim i nezavisnim političarima možemo do jutra, drago mi je da će netko moći zastupati ove zavisne. Tako je rasprava ipak zanimljivija. Bring it on…

    1. .... napisao:

     ajde Mare ne glumi sada, hahaha, zajedljiva kao i obično, gušt mi je čitati kako vas povremeno spuste na zemlju, ide-s je joh ma vi ste još veći (nezavisni)

   2. ča napisao:

    Uvijek je lijepo čuti da se čitaju knjige. Ja po svoju gren u knjižnicu. S obzirom na moje prihode, to mi je najeftinije.

 3. komunista napisao:

  Ma nezavisni su u gradu samo za tu i tamo nešto delat barufu a nikad nič pametno

  1. politico napisao:

   Nezavisni su šli na ocat od kad in je Mare postala PR-ovka koja se bavi tračevima, stalkanjem, napadanjen i sporednin stvarima umesto da ča pametno predlažu, delaju, da budu pozitivni i afirmativni. Napravila in je više štete nego svi ostali neaktivni članovi nezavisnih skupa. Ekipa kad je bija Čubrić u vijeću je bila najbolja i najaktivnija. Ne kužin kako to Valter još vajka ne vidi.

   1. Mare napisao:

    znaš što je zanimljivo i očigledno u ovakvim komentarima?
    To što su pisani na način da napadnu jednu osobu na način da ju tobože izdvoje iz skupine i izoliraju s nekim takvim neodređenim argumentima. Nisi ti nikakav fan nezavsinih, niti si relevantan za išta. Nisi naveo ništa konkretno oko čega bi mogli raspravljati. Vjerujem da bi ti bio najsretniji da ne postojim, vidiš i meni nije drago da se baviš sa mnom, a ne gradom :). No opet, ako te veseli. Na kraju dana, ja se ipak mogu predstaviti i to i činim, ti ne… ;)

    1. abo napisao:

     Gospođi Marini svaka čast. Toliko od mene.

  2. ha-ha napisao:

   ids dela sranja, nezavsini barufu, a ca delaju sdp i hdz? :D ,a da, ništa.

 4. salve napisao:

  vidiš politico kako je percepcija različita, ja san baš neki dan bi u društvu u kojem su tema biti nezavisni i koje je zaključilo da su nezavisni napokon nakon toliko let postali snaga koja nešto dela i jedina relevantna opozicija u gradu. Meni se čini da ti tako moraš pisat jer si ids, a ids tone pa morate napadat osobu koje se bojite.

  Uopće ne sumnjam da se tebi tj. vama najviše sviđa vrijeme kad su nezavisni bili u nekoj koaliciji s ids, ali mi njihovi glasači smo im to najviše zamerili i zato su i toliko popušili na sljedećim izborima. I to je tako.

  Sad su se digli i napokon počeli delat ono ča opozicija treba delat.
  Brinite se vi za svoje afere bolje će vam bit.

  I ne nisan mare, ni bilo ki od grupe nezavisnih.

  1. komunista napisao:

   Ej ma ča govoriš koji ids nezavisni su prošli sastav vjeća bili u koaliciji s hdzon

   1. Hex napisao:

    ča ni to bila jedna široka koalicija? nezavisni, hds i sdp koji podupiru ids? nu tako je i danas samo ča su se nezavisni opametili i priznali grešku

 5. Hex napisao:

  O ke bela ekipa tu, komunist koji na mjesnim izborima ni dobi glase ni od svoje rodbine i politico ki brani boje lupezi. Dragi shpiritici i kendikreshsagichi tresu van se gaće

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.