RKPedu: Digitalna obrada fotografije

rkpedu3_-_linux2Ove će se srijede u prostorijama i organizaciji Radiokluba Pazin, s početkom u 20 sati, održati radionica digitalne obrade fotografije koju će voditi David Ivić. Radionica je namijenjena svima koji neku od svojih snimljenih fotografija žele urediti na računalu, a do sada se u to ili nisu upuštali ili nisu znali kako. Kroz primjere će se pokazati kako se od snimljene fotografije može dobiti željena fotografija, a polaznicima se preporuča donošenje vlastitog prijenosnog računala zbog lakšeg praćenja i sudjelovanja u radionici, koja je besplatna i otvorena za svih.

David Ivić, stručnjak u grafičkoj pripremi razne tematike ovim se područjem bavi cijeli svoj radni vijek. Najčešće koristi Photoshop i ostale Adobe Creative Suite alate na svom Apple računalu.

Ova je radionica dio RKPedu projekta – projekta edukacija u tehničkoj kulturi. Više informacija možete naći na edu.rkp.hr, gdje se nalazi i popis ostalih sadržaja na koje ste dobrodošli. Prostorije Radiokluba Pazin nalaze se na adresi M. B. Rašana 2/4 u Pazinu, na trećem katu.

iPazin.net / rkp.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.