RKPedu: Sinkronizacija Apple uređaja

Lansiranjem iPhonea 2007. godine, Apple je pokrenuo revoluciju u korištenju mobitela. U zadnje se vrijeme, zahvaljujući sveukupnoj sinkronizaciji iPhona, iPada, i iMaca, ta revolucija širi i na PC računala. Sutrašnje predavanje, koje će se održati u 19 sati u prostorijama Radiokluba Pazin,u uvodnom će dijelu predstaviti Apple proizvode, a u svojoj će razradi posebnu pažnju posvetiti međusobnom povezivanju tih proizvoda.

Predavanje je posebno namijenjeno pojedincima koji žele saznati zašto su Apple proizvodi toliko razvikani i dali je to opravdano ili ne. Kao i ostala događanja u sklopu RKPedu projekta, predavanje je besplatno i otvoreno za svih.

Predavač: Goran Jedrejčić – Nakon 15 godina učestalog korištenja računala za crtanje 2D nacrta i 3D vizualizaciju, po preporuci iskusnijih, 2010. godine uzima prvi Apple uređaj – laptop MackBookPro. Prilikom svakodnevnog korištenja, otkriva nebrojeno puno prednosti koje pruža Apple softver i hardver. Ubrzo nakon toga kupuje iMac, iPhone i iPad te nakon kompletiranja palete proizvoda istražuje njihovo međusobno povezivanje i sinkronizaciju podataka.

Više informacija: edu.rkp.hr

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.