Rođendanski koncert klape Motovun u subotu

Subota 18. kolovoza će u Općini Motovun biti u slavljeničkom duhu, a Turistička zajednica Općine Motovun zajedno s Klapom Motovun poziva Vas na 15. Rođendan Klape Motovun.

Svečanim koncertom na drevnom motovunskom trgu koji počinje u 21.00 sat, klapa će uz svog najvjernijeg člana – publiku, proslaviti još jedan rođendan. U slučaju kiše koncert će se održati u župnoj crkvi Sv. Stjepana u Motovunu.

Osim Klape Motovun, publika će moći uživati u nastupu gostiju koncerta i to vrhunski tamburaški sastav Carevi iz Varaždina koji će dodatno zagrijati atmosferu.

Članovi klape Motovun su 2003. g. započeli svoju klapsku avanturu. Vrijedan i uporan rad uskoro se počeo čuti, nastupi su postajali sve učestaliji, a putovanja sve češća. Upornost i entuzijazam doveo ih je u društvo najboljih klapa u Hrvatskoj.

Klapu Motovun čine: Tomislav Pahović 1. tenor, Esmir Brajuha 2. tenor, Igor Rimanić 2. tenor, Marijan Maraškin bariton, Alberto Šestan bariton, Vilijam Kušar bas, Petar Selar bas, Benjamin Pahović bas, voditelj klape prof. Marko Ritoša. Upravo će oni svojim glasovima učiniti sve što je potrebno da doživite nezaboravnu večer u čarobnom Motovunu.

Ulaz na koncert je slobodan, javljaju iz Motovuna.

http://ipress.rtl.hr/istra/56214-rodendanski-koncert-klape-motovun-i-plac-od-fruti

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.