Rovinj: Pijan ugrizao policajca

Rovinjska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom iz Sv. Petra u Šumi utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo napad na službenu osobu.

Naime, u subotu oko 23,50 sati, policija je zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u ulici Marka Marulića u Rovinju. Policijskim postupanjem utvrđeno je kako je 37-godišnjakinja iz Rovinja, vlasnica ugostiteljskog objekta narušavala javni red i mir tako što je puštala glasnu muziku, te posluživala alkoholna pića osobama pod utjecajem alkohola.

Po završetku policijskog postupanja prema 37-godišnjakinji, 30-godišnjak je onemogućio izlazak policijskim službenicima iz ugostiteljskog objekta tako što se postavio ispred policijskog službenika te ga odgurnuo u predjelu prsa, nakon čega je kada su policijski službenici pokušali spriječiti daljnji napad ugrizao drugog policijskog službenika za potkoljenicu lakše ga ozlijedivši.

Potom je 30-godišnjak uhićen i doveden u prostoriju policijske postaje gdje je alkotestiranjem utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 1,90 g/kg.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 30-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela napad na službenu osobu redovnim putem, a protiv vlasnice objekta slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je policija.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.