S izbora Kraljice svijeta ravno na ispit u Zagreb

PobjedniceStudentica Ivona Bajde vratila se u nedjelju iz austrijskog grada Ischgl u Zagreb kao treća pratilja Kraljice svijeta te tako nastavila tradiciju naših ljepotica koje se iz godine u godinu vraćaju s nekom od prestižnih titula.

No, Ivona, koja je ujedno proglašena i Kraljicom šarma, umjesto na slavlje bacila se na studentske obaveze, a danas smo je “ulovili” tik pred ulazak u učionicu na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta gdje se nalazi na trećoj godini, a gdje se upravo spremala na pisanje kolokvija.

– Bilo je lijepo, ali moram priznati i naporno. Propustila sam puno kolokvija i raznih obaveza na faksu tako da sad to moram brzo nadoknaditi. Spavala sam po dva tri sata dnevno, stalno putovala te puno radila. Bilo je divnih djevojaka s kojima sam se stalno družila, kao primjerice cure iz Australije, Islanda i Poljske, ali bilo je i onih groznih, bezobraznih i stravično bahatih koje mi nisu pasale.

Nisam jako iznenađena uspjehom iz razloga što su mi, čim sam došla, rekli da dobro kotiram na kladionicama, tako da sam se nadala dobroj poziciji – priča Ivona koja ne krije začuđenost činjenicom da je prvom pratiljom proglašena 17-godišnja Ukrajinka Marija Čerkunova, iako, kako kaže, u ugovorima jasno stoji da natjecateljice ne smiju biti mlađe od 18 godina.

Kraljicom svijeta proglašena je Rumunjka Roxana Curelea, lenta druge pratilje pripala je Australki Melanie S. James, a mjesto iza Ivone zauzela je još jedna djevojka s ovih prostora – predstavnica Srbije Adrijana Lučić.

Jutarnji.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.