Samanti Fabris nastup na All stars utakmici

2Iako je ženska reprezentacija nedavno osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu, odbojkaško prvenstvo u Hrvatskoj je započelo na marginama svih sportskih zbivanja. Kako to rade naši susjedi?

U Italiji će, primjerice, nova sezona započeti danas i to All Stars utakmicom sav prihod s koje će biti doniran Zakladi Umberto Veronesi (11 nobelovaca čini njihov počasni odbor), osnovanoj 2003. godine s ciljem planiranja, konkretnosti, strasti i nepokolebljive predanosti u borbi za zdravlje i dobrobit drugih.

Utakmica će se igrati u dvorani Pallabigi u Reggio Emiliji, a igrat će 24 odbojkašice s pozivnicom, 24 po mišljenju mnogih najveće talijanske odbojkaške zvijezde. Ono što će je učiniti posebnom jest i da će imati hrvatski pečat, u ekipi »crvenih zvijezda«, koja će se suprotstaviti »crnim zvijezdama«, igrat će i Samanta Fabris. Drugu godinu zaredom Rijeka će tako imati predstavnika na spektakularnoj utakmici, prošle godine u ekipi zvijezda bila je i Ivana Miloš.

– Nisam očekivala poziv jer sam tek prošle godine došla u Italiju – iskreno će iz Modene poručiti Samanta Fabris, najveće hrvatsko otkriće na nedavnom Europskom prvenstvu u Njemačkoj i Švicarskoj, a dobre igre s eurosmotre, kao i prošle sezone u Torinu, sigurno su pridonijele pozivu za današnju utakmicu.

– Istina, imala sam i dobru sezonu u Italiji, ali i dobar nastup na Europskom prvenstvu, međutim, svejedno sam se iznenadila kad sam saznala da sam pozvana – nastavit će Samanta, koja će ove sezone nositi dres Modene, novoosnovanog kluba od kojeg će se ove sezone mnogo očekivati.

– Još uvijek to nije to, ozlijedile su nam se dvije važne igračice, ali sve smo bolje i bit ćemo sve bolje kada prvenstvo krene – iz Modene će poručiti Samanta.

novilist.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.