Sandi Bažon 46. na Europskom prvenstvu u CC kategoriji

2Pazinac Sandi Bažon (član BK Keindl Sport) po prvi puta kao junior nastupio je na Europskom prvenstvu koje se ove godine održavalo u Švicarskoj. Paolo Rigo (član BGK Tuškanac) u kategoriji do 23 godine zauzeo je 56. mjesto.

Iako mu je ova godina krenula naopačke što se tiče utrka svojom upornošću Sandi je stekao povjerenje izbornika reprezentacije, a ovim mu se rezultatom na tehnički veoma zahtjevnoj stazi uvelike i odužio. Moramo istaknuti da je zaostatak za pobjednikom iznosio 12 minuta u krugu. Netko će reći da je to puno ali u uvjetima u kojima mi nastupamo to je veliki uspjeh, a pogotovo što je Sandi tek prvu godinu junior, javljaju iz pazinskog kluba.

Paolo Rigo, član BGK Tuškanac iz Zagreba u kategoriji do 23 godine nije imao svoj dan te je zauzeo 56. mjesto. Paolo je jedan od najboljih hrvatskih MTB biciklista ali nije uspio pokazati sve svoje mogućnosti. U konkurenciji koju možemo smatrati s druge planete, Paolo je u drugom krugu imao tehničkih poteškoća s prednjim kotačem pa je bio prisiljen trčati preko kilometar do tehničke zone gdje je promijenio kotač i nastavio utrku. Da nije bilo tog problema sigurno bi rezultat bio puno bolji.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.