Santosu naslov najboljih haklera u Pazinu

Drugu godinu zaredom u Pazinu se povodom tradicionalne pučke fešte Rim održao Humanitarni malonogometni turnir “Rim 2012″. Cilj malonogometnog turnira u organizaciji Malonogometnog kluba Novo naselje Pazin je bio sakupljanje sredstava za pomoć u liječenju teško oboljelog prijatelja i sugrađanina Igora Stranića. Na turniru je nastupilo 16 haklerskih družina iz Istre i Rijeke. Na pazinskom igralištu iza Osnovne škole haklali su tako osvajači dva posljednja izdanja turnira “Moja ulica, moja ekipa”, zatim riječki Acapulco, pulski Santos te ponajbolje haklerske družine iz pazina i okolice.

Nakon puno dobrih utakmica i loptanja po skupinama, već su četvrtfinalni dvoboji ponudili pregršt akcije i uzbuđenja. El Stil Santos je tek nakon šesteraca kući poslao svoje pulske rivale Viškovićeve Spartanse. Ruhci su nakon tri pobjede u skupini pokleknuli pred Peškerom, Histria je bila bolja od Oprtlja a domaćin i organizator turnira Novo naselje nije imao rješenje za brzi i žestoki Acapulco. Spektakl je uslijedio u polufinalnom dvoboju između Santosa i Peškere. U susretu između Puljana i Porečana zaiskrilo je i kartoni su letjeli na sve strane. Epilog je bila opća nervoza i ukupno pet crvenih kartona od kojih su tri dobili igrači Peškere. U svemu tome rezultat je ispao manje važan, a Santos je prošao u polufinale. U drugom polufinalu Acapulco je nakon preokreta izbacio Histriu.

U borbi za treće mjesto Porečani su morali iskoristiti jockera u liku simpatičnog dvanaestogodišnjaka koji im je pripomogao da ne budu s igračem manje. U takvom stanju Porečani su u ljepotici turnira uspjeli remizirati i sa 5:5 došli do šesteraca. U ruletu šesteraca Histria je poražena i treće mjesto. U epskom finalu nakon puno nadigravanja utakmica je završila rezultatom 2:2. Stanojević i Reka dvaput su dovodili Puljane u vodstvo, ali su isto tako braća Tomljanović dvaput vraćali stvari na početak. Iako su Riječani imali veliku prednost, nakon dugog raspucavanja šesteraca Puljani su došli do pobjede i naslova pobjednika turnira u Pazinu i vrijedne nagrade od 5 000 kuna. Drugoplasirani sastav je osvojio 2 000 kuna, a trećeplasirani tisuću kuna. Ono najvažnije, za Igora Stranića je od prodaje hrane i pića te donacija prikupljeno između 25 i 30 tisuća kuna, a točan iznos biti će poznat kada se oduzmu troškovi organizacije. (barkun)

Četvrtfinale:
MNK El Stil SFC – AS Višković Spartans 7:5* (2:2)
MNK Histria GIP Karojba – Kašćerga 5:3
Peškera – Ruhci 5:2
Acapulco – MNK Novo Naselje 5:1

Polufinale:
MNK El Stil SFC – Peškera 2:0
Acapulco – MNK Histria GIP Karojba 4:2

Za 3. mjesto:
Peškera – MNK Histria GIP Karojba 9:6 (5:5)

Finele:
MNK El Stil SFC – Acapulco 10:9* (2:2)
*šesterci

2 komentara na “Santosu naslov najboljih haklera u Pazinu”

  1. halo napisao:

    ovo je članak o malonogometnom turniru a vi imate sliku od košarkaškog i hakla se košarka…

  2. cesko_jr napisao:

    ce propast svijet ca ne? :D eko samo za tvoju dusu cu promijenit sliku edit: tek sada vidin drugi dio tvog komentara kojeg necu komentirat :D

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.