SAP predstavio rješenja gospodarstvenicima Primorsko-goranske županije

CRMNa susretu gospodarstvenika Primorsko-goranske županije u Županijskoj komori Rijeka SAP je zajedno s tvrtkama ICE Pazin i CubeServ predstavio svoje rješenje SAP Business All-in-One namijenjeno upravljanju poslovanja.

Ovakvo predstavljanje SAP je započeo još 2007. godine s ciljem predstavljanja mjera i rješenja pomoću kojih srednje brzorastuće tvrtke, u doba snažnih recesijskih uvjeta poslovanja, mogu opstati i zadržati postojeću poslovnu dinamiku, tvrde u jednom od najvećih svjetskih proizvođača softvera.

SAP je, sa više od 35 godina iskustva u razvoju aplikacija i poslovnih rješenja, kreirao rješenje SAP Business All-in-One po principu ključ u ruke, a hrvatski tim stručnjaka u suradnji sa lokalnim partnerom rješenje je u potpunosti lokalizirao i prilagodio hrvatskim zakonima i propisima, ističu u kompaniji.

Rješenje sadrži najvažnije funkcionalnosti potrebne svakoj tvrtki, kao npr. financijsko računovodstvo, upravljačko računovodstvo, prodaju i distribuciju, nabavu, skladištenje i logistiku, upravljanje ljudskim kapitalom te upravljanje kvalitetom, a proces implementacije prilagođen je potrebama srednjih brzorastućih tvrtki, a vrijeme njegove implementacije je znatno skraćeno, pojašnjavaju iz SAP-a.

Posebnost rješenja je maksimalna prilagodljivost postojećoj informatičkoj infrastrukturi, te mogućnost nadogradnje osnovnog paketa sa specifičnim industrijskim rješenjima SAP-ovih partnera i kao takva su maksimalno prilagođena potrebama manjih i srednjih tvrtki, zaključuju u SAP-u.

business.hr

2 komentara na “SAP predstavio rješenja gospodarstvenicima Primorsko-goranske županije”

  1. opaska napisao:

    nigdje ne piše da je to plaćeni članak, koji promovira jednu firmu lijepo u banneru kao npr. Učka konzulting…
    možda bi si glavni urednik mogao uzeti titulu “glavni kopipejster”..

    1. reklamama napisao:

      pa nije to baš tako, mislim da se stavlja na ipazin kad se god negdje u medijima piše o pazinskim firmama

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.