Satnica riječkog koncerta: Dubioze Kolektiva, Brkova i S.A.R.S.-a

2U petak, 15. studenog Dubioza Kolektiv, praćena Brkovima i S.A.R.S.-om, održat će u riječkoj Dvorani mladosti najočekivaniji kvarnerski koncert godine. Danas objavljujemo službenu satnicu koncerta.

Vrata Dvorane mladosti otvorit će se u 19:15.

Prvi će nastupiti beogradski S.A.R.S. koji počinju u 20:15. Brkovi će svoj 45-minutni set započeti u 21:15. Dubioza Kolektiv na scenu izlaze točno u 22:30.

Prema dosadašnjoj prodaji i interesu za koncert očekuje se ogromna gužva, stoga apeliramo na publiku da dođe što je ranije moguće kako bi izbjegli gužvu. Svi izvošači donose i mnoštvo majica i raznog merchandisea koje će biti moguće kupiti na štandu u predvorju dvorane.

Ulaznice za koncert se prodaju rekordnom brzinom i za očekivati je da će se rasprodati prije petka. Ukoliko ih ipak ostane moći će se kupiti i na blagajni ispred Dvorane mladosti od 19 sati.

ULAZNICE

Ulaznice za više od 4 sata sjajne svirke moguće je kupiti po cijeni od 70 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, karte koštati 85 kn.

Ulaznice potražite isključivo na službenim prodajnim mjestima: Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), na svim Eventimovim prodajnim mjestima kao i online na www.eventim.hr.

Koncert Dubioza Kolektiva u Dvorani Mladosti organizira Los Angeles agencija.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.