Saznajte koliko ste inteligentni!

Tečaj trbušnog plesaMensa, međunarodna udruga iznimno inteligentnih pojedinaca, održat će testiranje inteligencije u Puli 08.11.2008. u prostorijama Istarske razvojne agencije u Puli, Mletačka 12/IV. Prijave za testiranje se primaju od 9.30 do 14.00 h na zakazanom mjestu, a testirat će se po dolasku kandidata, u grupama, svakih pola do sat vremena.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina osim onih koji su testirani tijekom tekuće ili prošle godine te onih koji su na nekom ranijem testiranju već zadovoljili uvjet za učlanjenje u Mensu. Za rješavanje testa nije potrebno nikakvo posebno predznanje jer je test neverbalan, ne sadrži nikakve alfanumeričke znakove, drugim riječima potpuno je nevažna kulturna, obrazovna, geografska i bilo koja druga pripadnost kandidata.

Cijena testiranja je 70 kuna po osobi, plaća se na mjestu testiranja prije ulaska u dvoranu i potrebno je donijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu. Sve upute za rješavanje testa dobit ćete od psihologa prije početka testiranja.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.