Šćike i Alen Vitasović održali promociju nove pjesme i spota “Grožnjana grada”

scike_2013Šćike i Alen Vitasović sinoć su pred brojnim posjetiteljima u Cafe baru Enigma u Potpićnu održali promociju svoje nove singl pjesme i spota pod nazivom “Grožnjana grada”. Kao što govori i sam naziv, spot za pjesmu je snimljen u Grožnjanu, a na pjesmi gostuje Alen Vitasović.

Preksinoć je u dobrom raspoloženju pred prijateljima i fanovima Šćika održana promocija nove pjesme Šćika, a prisutni su mogli pogledati i spot koji je izazvao pozitivne kritike.

Voditelj večeri bio je Adriano Šćulac, koji je Šćike i Alena Vitasovića pohvalio kao svojevrsne čuvare i promicatelje istarske tradicije i narječja. Promociju spota i pjesme uveličali su i prijatelji iz klape Labin izvevši nekoliko pjesama.

Spomenimo i to da je za glazbu i aranžman na pjesmi Grožnjana grada zaslužan Tonči Horvat Hus (Baltazar) koji sinoć zbog nastupa u Zagrebu nije mogao prisustvovati. Spot potpisuje Castor. Spot će se uskoro moći vidjeti na brojnim televizijskim postajama kao i na YouTube kanalu, a pjesma na svima radijskim postajama.

Šćike se zahvaljuju svima koji su pomogli u stvaranju pjesme i spota, kao i za jučerašnju promociju. Od srca hvala Tončiju Horvatu Husu autoru pjesme i aranžmana, Castoru za snimanje i montažu spota, Alenu Vitasoviću na suradnji i odličan vokal, Barbari Ravnić i Katarini Mofardin za doprinos u video spotu, te Caffe baru Enigma, Vinima Bažon iz Gračišća i Frizerskom salonu Eli za pomoć u organizaciji promocije.

U maniri pravih zvijezda Šćike su nakon jučerašnjeg nastupa u Vrsaru i jutarnjeg nastupa u Puli, nakon promocije požurili na Astrofest u Višnjan gdje su također održali koncert.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.