Sedam medalja pazinskih karatista u Rijeci

KK Sensei na Rijeka Cupu 2013Nakon uspješne austrijske epizode karatisti pazinskog Senseia nastavili su s uvjerljivim  nastupima i podebljali dosadašnju  kolekciju medalja za jedno srebro i šest bronci. Vrijedni rezultati ostvareni su ovoga puta na međunarodnom karate turniru „Rijeka Cup 2013“ čije je 21. izdanje okupilo 370 takmičara predstavnika 47 klubova iz Austrije , Slovenije te Hrvatske.

Medalju srebrnog sjaja u Rijeci je osvojio Laris Pauletić (mlađi učenici – 38 kg), pobijedivši čisto u prve dvije borbe ,a bez zlata je ostao u sudačkom preglasavanju , nakon što je finale završilo neriješeno.

Tradicionalno je uspješan bio  i Luka Ladavac (mlađi učenici -26 kg) koji se sa ovog takmičenja u Pazin vratio  okićen broncom.

Mlađa učenica, talentirana Valnea Uljanić  ( -32kg) odlično je otvorila natjecanje pobjedom jednoglasnom odlukom sudaca, dok je u borbi koja bi je dovela u finale morala čestitati boljoj protivnici. Tako da je na karaju osvojila broncu , što je za osmogodišnju pazinsku natjecateljicu svakako sjajan uspjeh.

Uspješni su bili članovi Senseia i u kategoriji učenika . Broncu je nakon preglasavanja sudaca u repasažu osvojio Noa Belić (-30kg), čime je  potvrdio visoku formu koja ga u posljednje vrijeme čini najtrofejnijim pazinskim karatistom.

Sve bolji je i mladi, tek odnedavno u kategoriji učenika (-34kg), Sandi Švić koji je ovoga puta iskoristio priliku i u repasažnoj borbi za 3.mjesto  bio bolji od svog protivnika , okitivši se tako broncom.

Standardno dobri na turniru su bili i pazinski kadeti Dalen Belić (-52 kg) te Filip Boldin (-57 kg) koji su nakon uspješnih nastupa na pazinski konto pridodali po jednu broncu.

Priču o pazinskim broncam u Rijeci zaključila druga predstavnica kluba na turniru Stela Pletenac koju je osvojila vrlo dobrom prezentacijom vještina u kategoriji učenica (+44kg). Nešto manje sreće od ostalih imao je mlađi kadet Luka Škrlj  (učenik-41kg) koji je nažalost izgubio u zadnjoj sekundi susreta prvoga kola i nije dobio priliku da se bori za brončano odličje, javljaju iz kluba.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.