Seminar Rad na otvorenom u uvjetima visokih temperatura

hzzrsrHrvatski zavod za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu poziva sve zainteresirane na Stručni seminar Rad na otvorenom u uvjetima visokih temperatura koji će se održati dana 11. srpnja 2013. godine u Pazinu s početkom u 8.30 sati. Mjesto održavanja je Ustanova za zdravstvenu skrb Adria Medic, ulica Miroslava Bulešića 9, Pazin.

Seminar je besplatan, namijenjen je stručnjacima zaštite na radu ili osobama koje kod poslodavca obavljaju poslove zaštite na radu, te se susreću s problemima rada na otvorenom na visokim temperaturama. Budući da u području sigurnosti na radu nisu zakonski propisani minimalni zahtjevi u pogledu uvjeta rada na otvorenom u nepovoljnim mikroklimatskim uvjetima, niti su propisani mikroklimatski uvjeti pri kojima bi poslodavac trebao obustaviti radove jer postoji realna opasnost po život i zdravlje radnika, u Hrvatskom zavodu za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu izražena je smjernica za rad u uvjetima visokih temperatura. Smjernica je neobvezujuća preporuka za ispravno postupanje u svakodnevnoj praksi.

Seminar uključuje predavanja o zdravstvenim učincima rada na otvorenom, mjerama zaštite zdravlja i sigurnosti na radu u okviru kojih će biti predstavljena stručna smjernica: Rad na otvorenom u uvjetima visokih temperatura.

Program seminara
U 8,30 Početak rada Ljiljana Ivić, dipl.ing., zamjenica ravnateljice HZZZSR – Uvodna riječ i upoznavanje sudionika
8.45 – 9.15 Petra Ožegović, dr.med. „Zdravstveni učinci rada na otvorenom u uvjetima visokih temperatura“ – predavanje
9.15 – 9.45 Zlatko Šarić, dipl.ing. „Rad na otvorenom u uvjetima visokih temperatura“ – predavanje
9.45 -10.15 Film
10.15 -10.30 Pauza
10.30 -11.30 Radionica – vježbanje na primjerima i zadacima

Ukoliko želite sudjelovati na seminaru, molimo prijavite se g. Zlatku Šariću, dipl.ing. na e-mail: [email protected] i dostavite slijedeće podatke:
• Prezime i ime sudionika
• Naziv tvrtke
• Kontakt telefon i e-mail

Svi sudionici seminara dobivaju edukativne materijale i letke, te potvrdu o sudjelovanju na seminaru.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.