Seniori KK Ghia Staff protiv Zameta za vikend

2Ovoga vikenda nakon što je prva ekipa predkadeta unaprijed odigrala utakmicu Istarske lige, od sedam selekcija (dvije ekipe dječaka u mini košarci, dječaci, predkadeti, kadeti, juniori, seniori) KK Ghia Staff Pazin, utakmice će odigrati na gostovanjima.

Ekipe dječaka u mini košarci u Kastvu u nedjelju u 11 sati, dok druga ekipa predkadeta isto u nedjelju igra u Puli sa Stojom u 15 sati. Dan ranije u subotu na gostovanje u Zagreb u okviru selekcije Istarske županije putuje šest igrača predkadeta te jedan kadet sa trenerom Lukšićem. Očekuju ih utakmice s vršnjacima prvoligaša Zagreba i Gorice. Najava je to intenzivnog mjeseca prosinca kada dvije ekipe dječaka čeka turnir u Kraljevici, odnosno finale NLB u Rijeci, tri ekipe dječake idu na Sončekov dan u Gorici te pet ekipa od dječaka do juniora na Božićni turnir u Poreču. Sve to ne računajući redovne prvenstvene utakmice.

Seniori u Pazinu protiv Zameta

Kao domaćini seniori igraju u subotu u 20 sati u gradsko školskoj dvorani utakmicu A2 lige sa Zametom iz Rijeke, a u nedjelju juniori u istoj dvorani u 19 sati s ekipom Fažane. Svi gledatelji su pozvani i dobrodošli u gradsko školsku dvoranu.

tekst: KK Ghia Staff

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.