Šesti humanitarni koncert “Za zdrav život!”

Društvo tjelesnih invalida Pazin i ove godine povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom organizira tradicionalni humanitarni koncert koji će se održati u petak 2. prosinca u 19 sati u Velikoj dvorani pazinskog Spomen doma.

Za dobru zabavu i puno pozitivnih vibracija pobrinuti će se Bruno Krajcar, Gabi i Marijan iz grupe „Nola“, etno skupina „Veja“, Ivanka & Marin, mlade pazinske i buzetske pjevačke nade (Mirta Krsnik, Dona Zović i članovi udruge „Mali veliki mikrofon“), plesna grupa „The Spirit“, neizostavni Erik Balija uz klapu „Boškarin“ te voditeljski par Ester Fatur Grgurić i Dario Brajković.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna u pretprodaji možete kupiti u Agenciji „Sandra“ (Poslovni centar YES-St. Pataj, cafe baru „GEMA“ Pazin i upravi Spomen doma, a ukupni prihod namijenjen je akciji kupnje specijalnog kombi vozila prilagođenog prijevozu osoba s invaliditetom.

U holu Spomen doma tijekom dana moći će se razgledati prigodna izložba radova članova DTI Pazin nastalih u sklopu projekta „Učim-stvaram-zdravo živim!“

Budite i ove godine uz nas…. „ZA ZDRAV ŽIVOT!“

Gracijano Turčinović
Predsjednik DTI Pazin

© iPazin.net portal 2001. - 2024.