Skidajmo se do kraja!

JakovčićNa otvaranju druge međunarodne manifestacije vizualnih umjetnosti u Puli “Tu smo 2” Ivan Jakovčić je u društvu Slavena Tolja izveo striptiz te skinuvši majcu uzviknuo “Skidajmo se do kraja!” proglasivši festival otvorenim. Navodno je smršavio sedam kila, barem tako tvrdi.

Slaven Tolj nevoljko je pružio ruku istarskom županu i rekao da se u posljednje vrijeme često srami, da se također i večeras srami, ali da se ne crveni.

Međunarodna manifestacija vizualnih umjetnosti ‘Tu smo 2’, od 14. do 19. rujna, održava se u organizaciji Muzeja suvremene umjetnosti Istre u galerijskim ali i vanjskim prostorima Grada Pule, s radovima domaćih i stranih umjetnika.

‘Tu smo 2’ predstavlja nove radove (slike, skulpture, crteži, ambijenti, objekti, urbane intervencije, performanse, fotografija, video, filmovi, glazba…) od oko 150 umjetnika iz Hrvatske, Mađarske, Austrije.

Tolj je, podsjetimo, izbornik Porečkog annalea na kojem je upravo Jakovčić nezadovoljan viđenim napravio skandal rekavši da bi ga najradije zatvorio. (iPress/foto Večernji.hr)

6 komentara na “Skidajmo se do kraja!”

 1. 2 napisao:

  Ča ti je? ča ti je?

 2. ivana napisao:

  škifo škifo škifooo!!!!!!:):):)

 3. gargamel napisao:

  niš mi ni, niš mi ni… ;-)

 4. yyyyy napisao:

  Ako se drugi put ne zriže z žileton po trbuhu pensat ću da je to samo slabi PR.A ako se zriže svaka čast.Dobro, moga bi se namesto tega suć do kraja pa napravit djir po Puli i primit neku kinesku delegaciju gol.

 5. jazbac napisao:

  droga me je zela

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.