Škola fotografije i vizualnih umjetnosti

Od 22.09.2016. KAF Sv.Lovreč otvara novu sezonu redovitih klupskih aktivnosti, s naglaskom na školu fotografije i vizualnih umjetnosti.

Škola – tečaj fotografije namijenjena je svim dobnim uzrastima, s različitim razinama znanja, različitim afinitetima i sklonostima vezanim uz foto-svijet, bez obzira da li je polaznik već član KAF-a ili još to nije, i za sve one koji žele naučiti ili se žele podsjetiti,

– Škola započinje u četvrtak, 22.09. od 19:30
– Voditelji škole bit će Dušan Grbac i Kristian Macinić, a uz njih pridružit će se i nekoliko vrsnih poznavatelja određenih tema.
– tečaj obuhvaća:
* osnove fotografije (osnovni pojmovi),
* upoznavanje i korištenje fotografske opreme,
* elementi likovne i vizualne umjetnosti,
* fotografske tehnike u praktičnoj primjeni,
U drugom dijelu tečaja – školovanja dominirati će ova tema:
* obrada digitalne fotografije.

Dinamika i raspored tema bit će definirana prema interesu polaznika i to nakon prvog – inicijalnog dolaska 22.09. Škola će biti otvorena za sve zainteresirane i besplatna je za članove, te za one koji se tijekom tečaja upišu u klub. Nije potrebno posjedovati fotoaparat kako bi se sudjelovalo u edukaciji.

Predavanja i ostale aktivnosti tečaja planirana su četvrtkom u zgradi Općine Sveti Lovreč, i to 22.09./29.09./13.10./27.10./10.11./24.11./01.12./15.12. za ovu godinu, a raspored u sljedećoj kalendarskoj godini bit će naknadno objavljen. Zbog optimalnog popunjavanja tečajne skupine, molimo Vas da rezervirate svoje mjesto u ‘klupama’ na [email protected]

Sve aktualne informacije mogu se dobiti na www.kaf-lovrec.hr

KAF Lovreč / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.