Škola plivanja na Potoku

Kao i proteklih godina Gradsko društvo Crvenog križa Pazin i ove godine organizira Školu plivanja na potoku za učenike od 1. do 5. razreda, a koja se provodi u sklopu preventivnog programa Hrvatskog Crvenog križa “Sigurnost na vodi”.


Škola plivanja započela je u ponedjeljak, 27. 06. i traje svakim radnim danom do petka, 08.07. 2011.g. Ove se godine, zbog velikog broja prijavljene djece (preko 50) škola provodi u dvije smjene (I smjena od 27.06. do 01.07 i II smjena od 04.07. do 08.07.)

Svakog jutra sudionici se okupljaju ispred GDCK Pazin, Prolaz E.Jelušića 2 odakle organiziranim prijevozom koji je ostvaren u suradnji sa Javnom vatrogasnom postrojbom Pazin u 8.00 sati kreću na Potok. Tamo borave sve do 12.00 sati. Osim plivanja za djecu će biti organizirane i edukativne radionice kroz koje će se djecu upoznati sa opasnostima i pravilima ponašanja uz vodu.

Uz djelatnike GDCK Pazin koji sudjeliju u organizaciji o djeci će brinuti 4 voditelja. Služba spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja Hrvatskog Crvenog križa kroz ovakve programske aktivnosti koje ostvaruje u suradnji sa lokalnim društvima Crvenog križa doprinosi stvaranju visoke razine sigurnosti na kupalištima, te unaprijeđuje ekološku zaštitu priobalja i okoliša.

Gradsko društvo Crvenog križa Pazin

1 komentar na “Škola plivanja na Potoku”

  1. Pitam se napisao:

    Ča je ostalo ča vode od ovih izrabljivača?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.