Skupština Zajednice sportskih udruga grada Pazina

Traže 15 posto više novca

Početkom mjeseca je u velikoj vijećnici Grada Pazina održana osma redovna sjednica Skupštine Zajednice sportskih udruga na kojoj je uz predsjedavajuće bilo prisutno 20 skupštinara koji su brzopotezno odradili nekoliko točaka dnevnog reda. Polemika je bila oko Programa javnih potreba u sportu na području Pazina za 2010. godinu.

Utvrđeno je da se svake godine povećava broj članica Zajednice te je na temelju svih zahtjeva za sufinanciranje, koje su članice bile dužne dostavit do 15. rujna, vidljivo da se dogodine nameće potreba povećanja novčanih sredstava, pa je prihvaćeno da se u odnosu na ovogodišnje za sljedeću godinu zatraži od Gradskog poglavarstva 15 posto povećanja. Time bi se izbalansirale sve potrebe i ne bi došlo do preraspodjele sredstava čime bi neki dobili manje nego ove godine. Što se tiče ispunjenja plana sufinanciranja od strane Zajednice prema članicama, ove godine usprkos recesiji teče prema planiranom, a kako je kazano na sjednici do kraja godine svima će biti doznačena sva planirana sredstva.

Kraj sjednice protekao je tradicionalno, kao i nekoliko posljednjih, u primanju novih članica, pa je tako u punopravno članstvo primljen Ženski košarkaški klub “Pazin”, pa sad pazinska sportska obitelj broji 36 članica.

M.P. Glas Istre

1 komentar na “Skupština Zajednice sportskih udruga grada Pazina”

  1. tomcub napisao:

    “za sljedeću godinu zatraži od Gradskog poglavarstva 15 posto povećanja. ”

    odlično, neka traže od poglavarstva, možda se za njih sastane :)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.