Sletio s Ipsilona zbog neprilagođene brzine

Jedna je osoba lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 15 sati na Istarskom ipsilonu, između čvorišta Žminj – Rogovići. Nesreća se dogodila kada je 26-godišnji Riječanin iz smjera Rogovića upravljao vozilom marke Škoda Fabia, riječkih registarskih oznaka te je kod mjesta Pariži, dolaskom u blagi zavoj u lijevo, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad vozilom.

Nakon što je sletio van kolnika s desne strane, mladić je vozilom udario u smjerokazni stup i prometni znak, uslijed čega je došlo do prevrtanja Škode na bočnu stranu.

Riječanin je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, a radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv njega slijedi podnošenja optužnog prijedloga, izvijestili su iz policije.

Budući je uz alkohol, neprilagođena brzina jedan od osnovnih uzročnika prometnih nesreća, i to onih s najtežim posljedicama, policija još jednom upozorava građane da poštuju prometne propise glede ograničenja brzine kretanja te da prilagode brzinu kretanja svog vozila stanju i uvjetima na cesti.

Istarska policija

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.