Sletjeli autom niz padinu kod Kanfanara i više se puta prevrnuli, dvojica mladića teško ozlijeđena

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 19.35 sati, na državnoj cesti DC303, kod Kanfanara, teško su stradala dvojica mladića. Nesreća se dogodila kada je 28-godišnjak upravljao automobilom Peugeot, pulske registarske oznake, u smjeru Rovinja te je ulaskom u nepregledni zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad vozilom, udario u bankinu i prešao na travnatu površinu.

Vozač se potom s vozilom vratio na kolnik, nakon čega je sletio van lijevog ruba kolnika niz padinu, gdje se vozilo nekoliko puta prevrnulo.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozač i 27-godišnji suvozač su prevezeni u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni.

U Kašteliru teško ozlijeđen mopedist

U prometnoj nesreći koja se dan ranije dogodila oko 18.40 sati u mjestu Kaštelir teško je ozlijeđen 36-godišnji hrvatski državljanin.

Nesreća se dogodila kada je 36-godišnjak upravljao neregistriranim mopedom Tomos, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola od 1.09 promila. Zbog neprilagođene brzine kretanja, 36-godišnjak je u Ulici Kaštelir, dolaskom do raskrižja, izgubio nadzor nad mopedom i prilikom kočenja, pao na kolnik.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozač je prevezen u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

ipress.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.