SMS porukom pozvale vršnjake na svoj sprovod

85749.jpgNa Rabu tragedija kakva se ne pamti. Dvije 14-godišnje djevojčice, Magdalena K. i Antonija P., jučer su se u 20 sati i 30 minuta bacile sa 30 metara visokog zvonika crkve sv. Ivana Evanđelista.

Obje djevojčice bile su učenice osmog razreda Osnovne škole Ivana Rabljanina i dolaze iz situiranih obitelji. Njihovi vršnjaci tvrde kako se radilo o uzornim i odličnim učenicama. Nesretne djevojčice navodno su najavile što kane učiniti, no nitko ih nije shvaćao ozbiljno. Pričale su kako će se baciti s jednoga od četiriju rapskih zvonika. Jučer se nisu pojavile na nastavi. Njihovi razredni kolege tvrde da su se djevojčice oprostile sa svim svojim prijateljima. Pitale su čak svoje prijateljice SMS porukom hoće li im doći na sprovod. Nešto prije fatalnog čina susrele su prijatelje, nasmiješene kao i uvijek popričale su s njima i normalno se pozdravile. Prema neslužbenim informacijama navodno ih je pod zvonikom pronašao brat jedne od njih.

www.dnevnik.hr

1 komentara na “SMS porukom pozvale vršnjake na svoj sprovod”

  1. mladend napisao:

    Nažalost, val tragedije zahvaća i naše mlade. Hrvatska odbacuje stare tradicije i prihvaća nove, a da nismo uvijek načisto što nas štiti, kako i kada. Pretpostavljam da je u pitanju ljubav ali i svjesnost da te osjećaje neće moći pokazivati.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.