Snijeg ponovno zabijelio unutrašnjost Istre

pazin_snijeg_2013Niska temperatura, osobito u unutrašnjosti Istre. Najniža temperatura zraka<-2°C. Uvjeti za poledicu na mokrim dijelovima kolnika. I jučerašnji je dan, slično kao i u subotu snijeg zabijelio unutrašnjost Istre, izdano je upozorenje za niske temperature, vozači se mole za oprez.

01.02.15.g. u 18:37 h proglašeni su zimski uvjeti za područje Grada Pazina.

– do 03. 02 15.g. zbog radova za sav promet zatvara se državna cesta D66 na dionici rotor Šijana-čvor Pula. Obilazak je Medulinskom cestom (ŽC5200) te ulicom Prekomorskih brigada sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji. -do 02.04.15. zbog rekonstrukcije D 75 u Umagu na dionici od kružnog raskrižja s D 300 do raskrižja s nerazvrstanom cestom za Rožac , biti će zatvorena za sav promet D 75 na dijelu Rožac – Umag. Obilazni pravci, za osobna vozila: Rožac – Finida – Seget – Umag (u oba smjera), za teretna vozila iznad 5 t : Novigrad – Buje – Umag (u oba smjera)
– do 19.05.15. g. zbog rekonstrukcije dijela D 75 dionica Brulo – Bijela uvala , postavljena je privremena prometna regulacija prometa, sa zatvaranjem za sav promet dijela DC od rotora Žatika do rotora Molindro. Obilazak za osobna vozila , autobuse i teretna vozila do 8t u smjeru Vrsara ( i obrnuto ) vršiti će se preko Fuškulina, a za teretna vozila preko 8t obilazak je preko Svetog Lovreča.

regionalexpress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.