Snimajte kontraste

11. PAZINSKI FOTO-NATJEČAJ

U povodu Dana grada Pazina, foto-sekcija pazinskog Društva likovnih stvaratelja već jedanaesti put raspisuje foto-natječaj. Tema ovogodišnjeg natječaja su “Kontrasti”, a fotografije moraju biti snimljene na području Istre, dok njihovi autori mogu biti i izvan Istre.

Tri najbolje fotografije bit će nagrađene, a najzanimljiviji će radovi biti predstavljeni na izložbi u LG galeriji, po odabiru stručnog tročlanog žirija, u sklopu obilježavanja Dana grada Pazina 02. lipnja.

Fotografije se na ovaj natječaj šalju poštom, najkasnije do 11. svibnja 2009., na adresu Društva likovnih stvaratelja Pazin, Trg male fontane 1, s naznakom “za 11. foto-natječaj”, ili se mogu osobno donijeti u LG galeriju ponedjeljkom u 19 sati. U omot s najviše pet fotografija po autoru, formata od A4 (20/30 cm) do A3 (30/40cm), koje na poleđini imaju ispisan naziv i šifru, treba umetnuti i manju zatvorenu kovertu sa šifrom dok su u njoj podaci o autoru odnosno rješenje šifre. Sudjelovanjem u natječaju autori pristaju da se nagrađene fotografije poklone Gradu Pazinu.

Davor Šišović
Glasistre.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.