“Solidarnost na djelu 2015”

2Gradsko društvo Crvenog križa Pazin 15.10.2015.g. provodi 43. sabirnu akciju “Solidarnost na djelu 2015” kao zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa.

Ovogodišnja akcija „Solidarnost na djelu“ označit će i početak velike kampanje „Vaš dar za pravu stvar“. U akciji će se prikupljati hrana i novac. Hranu se može donijeti 15.10.2015.g. u prostorije Gradskog društva Crvenog križa Pazin od 8.00 do 18.00 sati i to: brašno, ulje, riža, šećer, kuhinjska sol, tjestenina, juha u vrećici, riblja konzerva, mesna konzerva, marmelada. Hrana koja se bude prikupila tijekom akcije bit će donirana ljudima u potrebi.

Novčani prilozi prikupljati će se na području grada Pazina i općina: Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sv. Petar u Šumi i Tinjan, u suradnji sa školama. Darovani novac namijeniti će se za nabavu artikala za pripremu paketa povodom novogodišnjih blagdana koji će se podijeliti starijim, nemoćnim i socijalno ugroženim sugrađanima. Građanima će za donirani novac biti uručen novčani bon u obliku označivača stranica. Bon će imati oznaku vrijednosti od pet kuna, pripadajući broj i te pečat Gradskog društva Crvenog križa Pazin.

3 komentara na ““Solidarnost na djelu 2015””

  1. ja napisao:

    Krasno, krasno, divota od akcije. Najlakše žicati od ljudi koji ni sami nemaju. Obratite se malo dušebrižnicima koji ne znaju što će s našom lovom koju im dajemo bez da nas se ikad pitalo. Od mene, ni lipe.

  2. CKSKH napisao:

    nažalost, Crveni križ je kod građana izgubio kredibilitet radi svjetskih (npr. Haiti) i domaćih (Gunja) afera. Dovoljno je uguglati Crveni križ afera :(

  3. zrikavac napisao:

    tako tromii korumpirani sustav kakvog ima CK ni ne može drukčije nego nizat afere, sto zbog klasične hrvatske priče o korumpiranosti službenika, od najmanjeg do najvećeg, što zbog tromosti, neznanja i nebrige. Svaka čast izuzecima, ima dobrih djelatnika i djelatnica, no generalno gledano, to nije mjesto gdje bi više donirao ni lipe.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.