Solidarnost na djelu 2018.

Gradsko društvo Crvenog križa Pazin provesti će 46. sabirnu akciju “Solidarnost na djelu 2018” kao zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa. Ovogodišnja akcija provodi se pod motom «Ne dvoji! Za drugog izdvoji!“.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Pazin će u četvrtak, 11.10.2018.g. od 9 do 12 sati na Trgu slobode prikupljati dobrovoljne novčane priloge.
Novčani prilozi prikupljati će se i u suradnji sa školama na području grada Pazina i općina: Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sv. Petar u Šumi i Tinjan.

Građanima će za donirani novac biti uručen novčani bon. Bon će imati oznaku vrijednosti od jedne ili pet kuna, pripadajući broj, te pečat Gradskog društva Crvenog križa Pazin.
Darovani novac namijeniti će se za nabavu artikala za pripremu paketa povodom novogodišnjih blagdana koji će se podijeliti osobama u potrebi.
Osim dobrovoljnih novčanih priloga, u akciji će se prikupljati hrana i higijenske potrepštine.

Hranu i higijenske potrepštine može se donijeti u četvrtak, 11.10.2018.g. u prostorije Gradskog društva Crvenog križa Pazin od 9.00 do 18.00 sati i to: brašno, ulje, čaj, riža, šećer, kuhinjska sol, tjestenina, juha u vrećici, riblja konzerva, mesna konzerva, marmelada, suhi keksi, higijenske potrepštine. Prikupljeni artikli biti će donirani osobama u potrebi.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.