Splav na Zarečkom – da ili ne?

Prenosimo s mojpotok.blog.hr:

Obratio nam se nedavno jedan potencijalni sponzor koji bi za Zarečki krov donirao – splav. Pravi pravcati, ali iz druge ruke, naravno. Bio je do prošle godine na jednoj od istarskih plaža. Mrvicu bi ga trebalo srediti, pokrpati valjda, srediti transport i tako to. Ča mislite o tome?
Evo postavili smo anketu pa baš da vidimo.

Glasajte za ili protiv splava na Zarečkom na http://mojpotok.blog.hr/

5 komentara na “Splav na Zarečkom – da ili ne?”

 1. Anonimno napisao:

  ča drugo leto onda tobogan mislim da potok treba bit kao ča je prirodan

  1. Anonimno napisao:

   ostavimo potok kakav je sad – za par let će doć neki mali šankić, pa panini, pa iznajmljivanje pedalina; NE splavu

 2. dandjelo napisao:

  Ma dajte ne pretjerujte.
  Potrebno je napraviti razliku između pokretnih i nepokretnih premeta. Ne vidim kako splav može negativno utjecat ni na što. Uostalom, splavi je prirodno mjesto na potocima. Mali šankić već sad postoji u vidu drvene kućice, koja se povremeno koristi, pa ni tu ne vidim nikakav problem, dok je to povremeno. Eh, ne znam koliko bi se bilo kome isplatilo držat pedaline na Zarečkom, ali i ja se slažem da njima nije mjesto tamo.
  Apsolutno bi bio protiv splava, ako bi se njegovo korištenje naplaćivalo. To bi značilo komercijalizaciju Zarečkog. Uostalom, splavi je na Potoku već bilo, pa sam se i ja još kao mali na jednoj vozio. Ne vidim nikakav problem u splavi.

  1. Anonimno napisao:

   dok ga ne korenta ne ponese zdolom i smelje u grote pa će bit di je ta skela noć ju je pojela,ča se ne napravi na pazinskom potoku neki projekt aš mi smo ko klinci vajka tamo hodili se kupat a ne zarečkom i kad je bijela voda bila od kamena a sad mi se pera da već niki se ne kupa tamo ili ča se ne obnovi staro gracko kupalište spod dušani ni potok samo zarečki treba malo više sadržaja od zarečkog do pazinskog krova,a s potokom će forši bit i komercijalizacije ako se neki biser najde tipo kane ili ti ga žufić d.o.o.

 3. mojpotok napisao:

  Sudbinu splava saznajte na : http://mojpotok.blog.hr/

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.