Sportske igre mladih u Pazinu

2Na središnjem gradskom Trgu Slobode u Pazinu je 17. travnja održano drugo natjecanje Coca Cola Cupa uoči 17. po redu izdanja Sportskih igara mladih.

Baš kao i prethodnog dana u Buzetu, i u Pazinu su se okupili brojni natjecatelji, ali i njihovi navijači, njih ukupno oko pet stotina. Uz one iz Osnovne škole Vladimira Nazora, sve su sa zanimanjem gledali i mališani iz Dječjeg vrtića „Olga Ban“. U organizaciji Coca Cole dječaci, ali i djevojčice, natjecali su se u cageballu, dok su Sportske igre mladih organizirale još i nadmetanje u graničaru.

Usto se posebnim uređajem mjerila brzina najsnažnijeg udarca u Pazinu, ali i najduže žongliranje nogometnom loptom, bez da lopta padne na tlo.

Zadovoljan viđenim bio je i gradonačelnik Pazina Renato Krulčić koji je izveo početni udarac, a po završetku natjecanja najboljima uručio pehare.

„Zbilja sjajna manifestacija, lijepo je vidjeti ovoliko djeca kako se natječu. Prošle godine su naši natjecatelji imali jako dobar uspjeh na Završnici u košarci i odbojci, nadam se da će tako biti i ove godine. Prepoznali smo Sportske igre mladih, ovo je druga godina da surađujemo, a mogu čvrsto obećati da ćemo podršku pružiti i iduće“, najavio je gradonačelnik Krulčić kojem se izvršni direktor Sportskih igara mladih Tihomir Gudić zahvalio na gostoprimstvu i potpori te iskazao zadovoljstvo zbog velikog broja natjecatelja i navijača, djece zbog kojih se SIM i održavaju.

REZULTATI

CAGEBALL
1. Totalno drukčiji od drugih
2. Bobi
3. Termosice

GRANIČAR
1. Šajete
2. Gromovi

BRZINA UDARCA
Dječaci
Bruno Šujević (61 km/h)
Djevojčice
Sana Bertoša (47 km/h)

ŽONGLIRANJE LOPTOM
Endi Cvitko (66 udaraca)

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.