Sportsko učenički klubovi Mladost i Srednjoškolac iz Pazina te Gracijano Turčinović proglašeni najboljima u Istarskoj županiji

srednjoskolac.jpgSportsko učenički klubovi Mladost, pazinske Osnovne škole Vladimira Nazora, i Srednjoškolac, Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile te hand biker Gracijano Turčinović, proglašeni su najboljim u Istarskoj županiji na dodjeli nagrada županijskoj Saveza sportova u pulskom Istarskom narodnom kazalištu održanoj 12. siječnja 2011. godine.

Ovo je prvi put da su dodijeljene nagrade za dva sportsko – učenička kluba, a čast je pripala objema pazinskim školama. Osnovna škola Vladimira Nazora nastavila peti put je dobila to priznanje, a prije su proglašavani najboljima 2005., 2006., 2008. i 2009. godine. Gimnaziji i strukovnoj školi je to drugi put.

Gracijano Turčinović, predsjednik pazinskog Društva tjelesnih invalida i član pulskog Sportskog društva paraplegičara proglašen je najboljim sportašem s invaliditetom.

Proglašeni su sportaši u 11 kategorija, a Odluke je donio žiri sastavljen od 58 članova, od njih 70 koliko su imali pravo glasova.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.