Srcoliki trkački obilazak Istre u 24 sata

Istra u 24 sataTrkački događaj kojem je cilj bio povezati Istru unutar 24 sata u obliku srca završio je u predviđenom vremenu. Članovi pazinskog sportskog društva »Trickeri«, njih 24-ero, prešli su oko 300 kilometara.
Iz Pazina je krenula Sanda Hodžić koja je uspjela u sat vremena, koliko je svaki od sudionika trčao, preći dionicu do iza sela Škropeti, gdje ju je dočekao sportaš s invaliditetom Gracijano Turčinović koji je sa svojim biciklom stigao tri kilometra iza Ponte Portona. Alfred Širol, Barbara Spremo-Hodžić te njen suprug i inicijator ove akcije Senad, nastavili su dalje put Buja i Umaga. »Štafeta« je predana Vladi Jelovcu i Saneli Križmanić koji su preko Poreča i Vrsara stigli do Limskog kanala. Kaštelirac Ljubo Matošević i Mauricio Križmanić iz Kanfanara prešli su kajakom na drugu stranu, a Mirjana Kmačić-Pellizzer i Ivan Lončar započeli su treću, noćnu smjenu trčeći okolicom Pule.
Vedrana Maršić je krenula prema Labinu, a Srđan Božić, Emanuel Radolović i Vanja Jekić odradili su diverzantsku akciju do Plomina. Tamo ih je dočekao Labinjan Sandi Lukšić koji je izašao iz granica Istarske županije, a Branko Vozila nastavio je dalje prema Ičićima. Najstariji među njima Lučano Sošić odradio je dionicu od Ičića do Veprinca, a najbrdskiji zadatak imao je iskusni maratonac Ivan Stanić iz Tupljaka.
Kod tunela Učka čekao ga je Ivica Šuran, koji je odradio dionicu do Ročkog Polja, a Kristina Jurić je preko Roča stigla do Huma. Veljko Brajković nastavio je do Cerovlja, gdje ga je dočekao Aleksandar Grah. Ovaj je 27-godišnji Cerovljan pristigao do pazinskog naselja Dubravica. Da bi korektno istrčao svojih predviđenih sat vremena Tomislav Čubrić se digao na Lindar i nastavio do staropazinskog Novog Naselja i završio ovaj trkački performans na trgu, gdje ga je uz trickere, dočekao pazinski gradonačelnik Neven Rimanić.

Anton Finderle
www.glasistre.hr

5 komentara na “Srcoliki trkački obilazak Istre u 24 sata”

 1. pazinjan1 napisao:

  bravo!!!

 2. gost napisao:

  ludnica!

 3. suzi napisao:

  bravo,čestitke senadu i svim srcolikim sportašima….šteta da se o svemu tome tako malo zna i priča…..bravo,pravi ste…

 4. eni napisao:

  Čestitamo! Uvijek sve odlično organizirate!

 5. smtb napisao:

  čestitke! samo naprijed.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.