Srebro i bronca pazinskih karatistica na Austrian Junior Openu

sensei1.jpgU subotu 18. i nedjelju 19. lipnja u mjestu Wals nedaleko Salzburga održao se međunarodni karate turnir Austrian Junior Open 2011 Salzburg na kojem je nastupio 925 natjecatelja iz 187 karate klubova 26 zemalja. U jakoj konkurenciji nastupili su i natjecatelji karate kluba Sensei iz Pazina sa četiri natjecatelja: Nina Buršić, Magdalena Anđelini, Danijel Pamić i Filip Boldin.

Nina Buršić je u kategoriji učenica (10 i 11, U12 -140cm) osvojila 2. mjesto i okitila se srebrnom medaljom izgubivši tek u finalu od odlične predstavnice iz Češke Republike rezultatom 0:2, te pokazala izuzetnu borbenost i sportsko ponašanje. Do finala nakon prvog kola u kojem je bila slobodna, dovele su je pobjede protiv vrlo kvalitetnih predstavnica iz Luxemburga i Njemačke.

Magdalena Anđelini učenice (10 i 11, U12 +140cm) nakon pobjeda u odličnom izdanju protiv također odličnih predstavnica iz Austrije i Švicarske, tek u trećem kolu poražena od buduće pobjednice turnira Austrijanke Lore Ziller minimalnim rezultatom 0:1, te je nakon izjednačene repasažne borbe u produžetku pobjedom nad predstavnicom Njemačke odličnom borbom osvojila 3. mjesto i brončanu medalju, prikazavši veliku zrelost, borbenost i sportsko ponašanje.

Dečki su imali nešto manje sportske sreće tako je Danijel Pamić u kategoriji učenika (10 i 11, U12 -145cm) nakon vrlo dobre borbe izgubio rezultatom 1:2 od predstavnika iz Ukrajine zbog dodijeljenih kazni (kontakt), dok je Filip Boldin u kategoriji mlađih kadeta (12 i 13, U14 – 155cm) iz istog razloga minimalnim rezultatom 0:1 poražen od vrlo dobrog predstavnika iz Nizozemske. Svi su pokazali zavidan nivo znanja, borbenosti i sportskoga ponašanja, javljaju iz Karate saveza Istarske županije.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2020.