Sretan Vam Dan Grada Pazina!

PazinGrad Pazin je povodom obilježavanja Dana Grada priredio bogat kulturno-zabavni i sportski program. Inače Dan Grada Pazina se obilježava 2. lipnja a program povodom obilježavanja Dana Grada Pazina se nastavlja sve do 18. lipnja.

U srijedu će se na Trgu slobode u organizaciji Dječjeg vrtića održati izložba dječjih radova, igraonica i biciklijada. Program počinje u 10:00, a Knjižnica na trgu u 12:00. U 11:00 u Poštanskom uredu Pazin, otvoriti će se Filatelistička izložba “Pazin i Istra u filateliji”. će Istog dana u 19:00 sati otvoriti će se nova galerija i izložba “Hvala tebi grade”.

Za vikend Vas očekuje još bogatiji program. U petak, sa početkom u 20:00 u velikoj dvorani pazinskog Spomen doma nastupiti će plesna skupina Roxy dance. Istog dana u 17:00 u Kaštelu započinje Trad in Etno Festival koji se nakon večernjeg koncerta skupina „Veja“ i „Naš mali afro bend“ nastavlja cjelodnevnim programom subotu sa početkom u 11:30. Trad in Etno Festival završava u nedjelju projekcijom filmova o folklornoj tradiciji koji će se održati u bivšoj vojarni sa početkom u 15:00.

U subotu će znatiželjnike, prolaznike i ljubitelje limene glazbe na Trg slobode privući nastup Limene glazbe Pazina, Marinića i Bala.

Sportski vikend u Pazinu počinje ženskim odbojkaškim turnirom koji će se igrati u petak i subotu u dvorani Osnovne škole. U subotu će se na streljani Hotela Lovac sa početkom u 10:00 održati pljočkarski turnir.

U nedjelju će se na Barama u Cerovlju održati 38. otvoreno prvenstvo ŠRD Pazinčice koje počinje u 9:00, a istoga dana će se održati i šahovski turnir te 30. međunarodna cestovna
biciklistička utrka Nagrada Grada Pazina 2010.

Barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.